ORDRE TRE/134/2002, de 23 d'abril, per la qual es modifiquen els articles 35 i 49 de l'Ordre 14 de gener de 2000, per la qual s'aproven les bases reguladores que han de regir les subvencions relatives a les accions de formació ocupacional i afins de caràcter ocupacional que promou la Direcció General d'Ocupació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball
Rango de LeyOrdre

ORDRE

TRE/134/2002, de 23 d'abril, per la qual es modifiquen els articles 35 i 49 de l'Ordre 14 de gener de 2000, per la qual s'aproven les bases reguladores que han de regir les subvencions relatives a les accions de formació ocupacional i afins de caràcter ocupacional que promou la Direcció General d'Ocupació.

Els articles 35 i 49 de l'Ordre de 14 de gener de 2000, per la qual s'aproven les bases reguladores que han de regir les subvencions relatives a les accions de formació ocupacional i afins de caràcter ocupacional que promou la Direcció General d'Ocupació del Departament de Treball (DOGC núm. 3067, de 31.1.2000), modificats respectivament per l'Ordre de 9 d'octubre de 2000 (DOGC núm. 3257, de 2.11.2000) i per l'Ordre de 10 d'octubre de 2001 (DOGC núm. 3523, de 28.11.2001), regulen els procediments de tramitació de les sol·licituds per a l'obtenció de les subvencions destinades a les accions formatives adreçades a treballadors en situació d'atur i a persones ocupades, així com per a la realització de les accions de motivació laboral, formació i inserció laboral de les persones acollides a la renda mínima d'inserció, els quals estableixen que l'eficàcia de la resolució d'atorgament de les subvencions està condicionada a la presentació, dins del termini i de manera conforme, de la documentació requerida. Així mateix, els articles abans esmentats estableixen que el Departament de Treball verificarà l'acompliment de la condició de presentació dels documents i que la notificació de la seva conformitat habilitarà els sol·licitants a iniciar l'execució de les accions objecte de subvenció.

El Departament de Treball considera convenient, en funció del nombre de sol·licituds i de la complexitat en la gestió i la resolució de les subvencions per a la realització de les accions esmentades al paràgraf anterior, que la seva execució es pugui iniciar, en determinats supòsits, de manera immediata a la notificació d'atorgament de les subvencions amb la finalitat d'avançar la data d'inici de les accions formatives per tal que, en funció de la programació aprovada, es puguin desenvolupar dins de l'exercici pressupostari corresponent, i possibilitar així la formació de les persones incloses en els col·lectius als quals s'adrecen les accions objecte de subvenció.

D'acord amb això, l'Ordre afegeix l'apartat cinquè a l'article 35 i l'apartat setè a l'article 49 de l'Ordre de 14 de gener de 2000, de manera que es preveu la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR