REIAL DECRET 2075/1995, de 22 de desembre, sobre traspàs a la Generalitat de Catalunya dels mitjans adscrits a la gestió encomanada en matèria d'agricultura (SENPA).

SecciónDiversos
EmisorPresidència del Govern de L'Estat
Rango de LeyReial Decret

La Constitució Espanyola reserva a l'Estat, en l'article 149.1.13a, la competència sobre les bases i la coordinació de la planificació general de l'activitat econòmica.

D'altra banda, l'Estatut d'autonomia de Catalunya, aprovat per la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, atribueix a la Generalitat, en l'article 12.1.4, la competència exclusiva en matèria d'agricultura, d'acord amb les bases i l'ordenació de l'activitat econòmica general i la política monetària de l'Estat, en els termes del que disposen els articles 38 i 131 i els números 11 i 13 de l'apartat 1 de l'article 149 de la Constitució.

La Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en l'article 15 regula els convenis d'encomanda de gestió.

Atès que s'ha acordat el traspàs dels mitjans vinculats a les funcions corresponents a les competències autonòmiques, i atès que el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació i la Generalitat de Catalunya han acordat també el Conveni d'encomanda de gestió pel que fa a les actuacions relatives a la intervenció i la regulació de mercats, convé traspassar els mitjans personals i pressupostaris necessaris per a la gestió esmentada, completant així el personal traspassat a la comunitat autònoma per a l'exercici de les seves competències en la matèria amb el que es recull en aquest Acord.

La Comissió Mixta prevista en la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, per tal de dur a terme el traspàs esmentat, va adoptar al respecte l'Acord oportú en la sessió plenària del dia 27 de juliol de 1995, en els termes que figuren en l'annex d'aquest Reial decret.

D'acord amb això, en compliment del que estableix la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, a proposta del ministre per a les Administracions Públiques i amb la deliberació prèvia del Consell de de Ministres en la sessió del dia de 22 de desembre de 1995,

Disposo:

Article 1

S'aprova l'Acord de la Comissió Mixta de Transferències prevista en la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, adoptat pel Ple en data 27 de juliol de 1995, sobre el traspàs a la Generalitat dels mitjans personals i pressupostaris necessaris per a la gestió quant a les actuacions relatives a la intervenció i la regulació de mercats, i que es transcriu com a annex a aquest Reial decret.

Article 2

En conseqüència, queden traspassats a la Generalitat de Catalunya els mitjans personals i els crèdits pressupostaris que es detallen en el mateix Acord de la Comissió Mixta, en els termes que s'hi especifiquen.

Article 3

El traspàs a què es refereix aquest Reial decret tindrà efectivitat a partir de la data assenyalada en l'Acord de la Comissió Mixta esmentada, sens perjudici que el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació produeixi, fins a l'entrada en vigor d'aquest Reial decret, si escau, els actes administratius necessaris per al manteniment dels serveis en el règim i el nivell de funcionament que tinguin en el moment de l'adopció de l'Acord.

Article 4

Els crèdits pressupostaris que es determinin, de conformitat amb la relació número 3 de l'annex, seran donats de baixa en els corresponents conceptes pressupostaris i transferits pel Ministeri d'Economia i Hisenda als conceptes habilitats en la secció 32 dels pressupostos generals de l'Estat, destinats a finançar el cost dels serveis assumits per les comunitats autònomes, un cop que el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació remeti al departament esmentat els certificats de retenció de crèdit corresponents, per tal d'acomplir el que disposa la Llei 41/1994, de 30 de desembre, de pressupostos generals de l'Estat per a 1995.

Disposició final única

Aquest Reial decret serà publicat simultàniament en el Boletín Oficial del Estado i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i adquirirà vigència a partir de la seva publicació.

Madrid, 22 de desembre de 1995

Joan Carles, R.

Juan Lerma Blasco Ministre per a les Administracions Públiques

Annex

La senyora Rosa Rodríguez Pascual i el senyor Jaume Vilalta i Vilella, secretaris de la Comissió Mixta prevista en la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'autonomia de Catalunya,

Certifiquen: Que en la sessió plenària de la Comissió Mixta del dia 27 de juliol de 1995, es va adoptar l'acord pel qual es traspassen a la Generalitat de Catalunya els mitjans personals i pressupostaris corresponents a la gestió de les funcions i els serveis en matèria d'agricultura (SENPA), en els termes que s'expressen a continuació.

  1. Referència a normes constitucionals i estatutàries en què s'empara el traspàs. L'article 149.1.13a de la Constitució reserva a l'Estat la competència sobre les bases i la coordinació de la planificació general de l'activitat econòmica. L'Estatut d'autonomia de Catalunya, aprovat per la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, estableix en l'article 12.1.4 la competència exclusiva de la Generalitat de Catalunya en matèria d'agricultura, d'acord amb les bases i l'ordenació de l'activitat econòmica general i la política monetària de l'Estat, en els termes del que disposen els articles 38 i 131 i els números 11 i 13 de l'apartat 1 de l'article 149 de la Constitució. La Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en l'article 15, regula els convenis d'encomanda de gestió. Atès que s'ha acordat el traspàs de mitjans vinculats a les funcions corresponents a les competències autonòmiques, i atès que el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació i la Generalitat de Catalunya han acordat el Conveni d'encomanda de gestió pel que fa a les actuacions relatives a la intervenció i la regulació de mercats, convé traspassar els mitjans personals i pressupostaris necessaris per a la gestió esmentada, completant així el personal traspassat a la comunitat autònoma per a l'exercici de les seves competències en la matèria amb el que es recull en aquest Acord.

  2. Mitjans personals adscrits als serveis la gestió dels quals assumeix la comunitat autònoma i que li són traspassats. 1. El personal adscrit als serveis la gestió dels qual l'exercirà la Generalitat de Catalunya, apareix detallada en la relació adjunta número 1 i passarà a dependre de la Generalitat de Catalunya en els termes legalment previstos en l'Estatut d'autonomia i altres normes aplicables en cada cas, i en les mateixes circumstàncies que s'especifiquen en els seus expedients de personal. 2. La Subsecretaria del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació notificarà als interessats el traspàs i la seva nova situació administrativa tan bon punt el Govern aprovi aquest Acord per Reial decret. Així mateix, es trametrà als òrgans competents de la Generalitat de Catalunya una còpia certificada de tots els expedients d'aquest personal traspassat, com també dels certificats d'havers referits a les quantitats meritades durant 1995.

  3. Béns, drets i obligacions de l'Estat que es traspassen. Es traspassen a la Generalitat de Catalunya els béns immobles i els drets que es detallen en la relació adjunta número 2. En el termini d'un mes a comptar de l'aprovació d'aquest Acord, es firmaran les actes corresponents de lliurament i recepció d'immobles, mobiliari, equips i material inventariable.

  4. Valoració de les càrregues financeres corresponents als mitjans personals i pressupostaris que corresponen a la gestió de les funcions i els serveis que es traspassen. 1. La valoració del cost efectiu que, en pessetes de 1990, correspon als mitjans adscrits als serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya és, provisionalment, de 218.728.618 pessetes. 2. El finançament, en pessetes de 1995, que correspon al cost efectiu anual dels mitjans que es traspassen es detalla en la relació adjunta número 3. 3. El cost efectiu que figura detallat en els quadres de valoració de la relació número 3 es finançarà de la manera següent: Transitòriament, fins que el cost efectiu es computi per revisar el percentatge de participació de la Generalitat de Catalunya en els ingressos de l'Estat, el cost total es finançarà mitjançant la consolidació en la secció 32 dels pressupostos generals de l'Estat dels crèdits relatius als diferents components del cost esmentat, pels imports que es determinin, susceptibles d'actualització pels mecanismes generals previstos en cada Llei de pressupostos. Les possibles diferències que es produeixin durant el període transitori a què fa referència el paràgraf anterior respecte del finançament dels serveis transferits, seran objecte de regularització en el moment de tancar l'exercici econòmic; la regularització es durà a terme mitjançant la presentació dels comptes i els estats justificatius corresponents davant una comissió de liquidació que es constituirà en el Ministeri d'Economia i Hisenda.

  5. Inventari de la documentació. El lliurament de la documentació i els expedients dels serveis traspassats es faran en el termini d'un mes a comptar de la publicació del Reial decret pel qual s'aprova aquest Acord.

  6. Data d'efectivitat del traspàs. El traspàs de mitjans personals i pressupostaris objecte d'aquest Acord tindrà efectivitat a partir del dia 1 de gener de 1996.

Madrid, 27 de juliol de 1995

Rosa Rodríguez Pascual i Jaume Vilalta i Vilella Secretaris de la Comissió Mixta

Relació número 1

Personal funcionari (I.T. Catalunya)

Província: I.T. Catalunya Lloc de treball i cos: cap inspecció territorial N-28 Nom i cognoms i N.R.P.: vacant Retribucions bàsiques: 2.056.530 Retribucions complementàries: 2.620.116 Total: 4.676.646

Província: I.T. Catalunya Lloc de treball i cos: cap secció N-22, nacional veterinari Nom i cognoms i N.R.P.: Anes Muniente, M. Lourdes, N.R.P. 1785529535 A0102 Retribucions bàsiques: 2.372.370 Retribucions complementàries: 1.295.304 Total: 3.667.674

Província: I.T. Catalunya Lloc de treball i cos: cap unitat organització N-24, TIT. TEC. G. M. OO. AA. M. Nom i cognoms i N.R.P.: Gabarrón Puchal, Juan, N.R.P. 3757901702 A5014 Retribucions bàsiques: 2.313.948 Retribucions complementàries: 1.522.008 Total: 3.835.956 Seguretat Social: 1.094.820

Província: I.T. Catalunya Lloc de treball i cos: tècnic especialista N-22, enginy. tèc. agrícola. Nom i cognoms i N.R.P.: Rico Martínez M. del Carmen, N.R.P. 7421247846 A0112 Retribucions bàsiques: 1.871.772 Retribucions complementàries: 1.295.304 Total: 3.167.076

Província: I.T. Catalunya Lloc de treball i cos: tècnic especialista N-22, enginy. tèc. agrícola Nom i cognoms i N.R.P.: Vicente Selvas, Víctor-Manuel, N.R.P. 4632874035 A0112 Retribucions bàsiques: 1.871.772 Retribucions complementàries: 1.295.304 Total: 3.167.076

Província: I.T. Catalunya Lloc de treball i cos: cap negociat N-14, tco. aux. inf. AD. EDO. Nom i cognoms i N.R.P.: Santaeugenia Escuer, Juan-Jesús, N.R.P. 3736797835 A1188 Retribucions bàsiques: 1.395.912 Retribucions complementàries: 552.288 Total: 1.948.200

Província: I.T. Catalunya Lloc de treball i cos: ajudant administració N-12, admttvos. OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Pallas Roses, Francisco, N.R.P. 2134495413 A6025 Retribucions bàsiques: 1.538.124 Retribucions complementàries: 552.288 Total: 2.090.412 Seguretat Social: 690.096

Província: I.T. Catalunya Lloc de treball i cos: cap negociat N-16, auxiliar OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Perrán Pérez-Portabella, M. Teresa, N.R.P. 1839821535 A6032 Retribucions bàsiques: 1.285.354 Retribucions complementàries: 624.048 Total: 1.909.402 Seguretat Social: 643.848

Província: I.T. Catalunya Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-10, auxiliar OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Santamarta Casado, M. José, N.R.P. 4085111802 A6032 Retribucions bàsiques: 1.222.074 Retribucions complementàries: 408.780 Total: 1.630.854 Seguretat Social: 498.756

Província: I.T. Catalunya Lloc de treball i cos: agent intervenció N-20, inspector de qualitat Nom i cognoms i N.R.P.: Bravo Lozano, Jesús-Joaquín, N.R.P. 1771098224 A0115 Retribucions bàsiques: 1.871.772 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 2.997.308

Província: I.T. Catalunya Lloc de treball i cos: tècnic especialista N-22, tècnic especialista Nom i cognoms i N.R.P.: Acosta Rodríguez, J. Luis, N.R.P. 0802780413 A5014 Retribucions bàsiques: 2.187.612 Retribucions complementàries: 1.295.304 Total: 3.482.916 Seguretat Social: 876.914

Total retribucions bàsiques: 19.987.240 Total retribucions complementàries: 12.566.280 Total total: 32.553.520 Total Seguretat Social: 3.804.434

Personal funcionari

Província: Barcelona Lloc de treball i cos: cap provincial N-27, lletrats a extingir Nom i cognoms i N.R.P.: Pi Casas, Jaime, N.R.P. 3803661624 A6006 Retribucions bàsiques: 2.609.250 Retribucions complementàries: 2.561.712 Total: 5.170.962 Seguretat Social: 1.094.820

Província: Barcelona Lloc de treball i cos: cap unitat de control N-23, enginy. tèc. agrícola Nom i cognoms i N.R.P.: Muñoz García, Antonio, N.R.P. 1713905535 A0112 Retribucions bàsiques: 1.934.940 Retribucions complementàries: 1.353.720 Total: 3.288.660

Província: Barcelona Lloc de treball i cos: tècnic N-22, tècnics AISS. a extin. Nom i cognoms i N.R.P.: Rivas Ruiz de la Fuente, M. Angel, N.R.P. 0106642424 A6019 Retribucions bàsiques: 2.250.780 Retribucions complementàries: 1.217.592 Total: 3.468.372 Seguretat Social: 873.276

Província: Barcelona Lloc de treball i cos: agent d'intervenció N-20, gral. gestió admó. Nom i cognoms i N.R.P.: Ocaña Calvo, Pilar, N.R.P. 0306594846 A1122 Retribucions bàsiques: 2.077.152 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 3.182.688

Província: Barcelona Lloc de treball i cos: tècnic N-22, gral. admtva. admó. E. Nom i cognoms i N.R.P.: Vinuales Brusau, Rosa María, N.R.P. 3500848146 A1135 Retribucions bàsiques: 1.506.596 Retribucions complementàries: 1.217.592 Total: 2.724.188

Província: Barcelona Lloc de treball i cos: cap secció N-22, nacional veterinari Nom i cognoms i N.R.P.: Abad Rigola, José, N.R.P. 3692488435 A0102 Retribucions bàsiques: 2.372.370 Retribucions complementàries: 1.295.304 Total: 3.667.674

Província: Barcelona Lloc de treball i cos: caixer-habilitat N-16, gral. admtva. admó. E. Nom i cognoms i N.R.P.: Morera-V. González-E., Elisa, N.R.P. 2126302946 A1135 Retribucions bàsiques: 1.743.616 Retribucions complementàries: 884.352 Total: 2.627.968

Província: Barcelona Lloc de treball i cos: cap negociat N-16, general aux. admó. E. Nom i cognoms i N.R.P.: Alba Santos, Araceli, N.R.P. 4189759924 A1146 Retribucions bàsiques: 1.411.914 Retribucions complementàries: 780.732 Total: 2.192.646

Província: Barcelona Lloc de treball i cos: auxiliar informàtica N-12, general aux. admó. ES. Nom i cognoms i N.R.P.: Pastor Sánchez, M. del Mar N.R.P. 5071153946 A1146 Retribucions bàsiques: 1.127.154 Retribucions complementàries: 594.036 Total: 1.721.190

Província: Barcelona Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-10, general aux. admó. ES. Nom i cognoms i N.R.P.: Jodar Pardos, Miguel, N.R.P. 4096675802 A1146 Retribucions bàsiques: 1.095.514 Retribucions complementàries: 408.780 Total: 1.504.294

Província: Barcelona Lloc de treball i cos: agent intervenció N-20, TIT. ESC. TEC. GR. MED. OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Pages Pallarés, Mercedes, N.R.P. 3762754913 A5014 Retribucions bàsiques: 2.250.780 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 3.356.316 Seguretat Social: 845.172

Província: Barcelona Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-12, gral. auxiliar Nom i cognoms i N.R.P.: García Uclés, Ana, N.R.P. 4527776846 A1146 Retribucions bàsiques: 1.090.994 Retribucions complementàries: 706.260 Total: 1.797.254

Província: Barcelona Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-12, gral. auxiliar Nom i cognoms i N.R.P.: Marante Castellano, Silvia, N.R.P. 5217372635 A1146 Retribucions bàsiques: 1.090.994 Retribucions complementàries: 480.504 Total: 1.571.498

Total retribucions bàsiques: 22.562.054 Total retribucions complementàries: 17.711.656 Total total: 36.273.710 Total Seguretat Social: 2.813.268

Província: Lleida Lloc de treball i cos: cap provincial adjunt N-24, enginyer tècnic foresta. Nom i cognoms i N.R.P.: Marraco Solana, Guillermo, N.R.P. 1694876957 A0113 Retribucions bàsiques: 2.313.948 Retribucions complementàries: 1.522.008 Total: 3.835.956

Província: Lleida Lloc de treball i cos: agent d'intervenció N-20, cap de sitja C.S. ALM. Nom i cognoms i N.R.P.: Boyero García, José Amador, N.R.P. 0765992246 A5029 Retribucions bàsiques: 1.822.548 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 2.928.084 Seguretat Social: 813.648

Província: Lleida Lloc de treball i cos: agent intervenció N-20, cap de sitja C.S. ALM. Nom i cognoms i N.R.P.: Campíñez Velasco, Eugenio, N.R.P. 0835668624 A5029 Retribucions bàsiques: 1.585.528 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 2.691.064 Seguretat Social: 748.596

Província: Lleida Lloc de treball i cos: agent d'intervenció N-20, cap de sitja C.S. ALM. Nom i cognoms i N.R.P.: Estella Cameo, Juan Carlos, N.R.P. 1714151013 A5029 Retribucions bàsiques: 1.585.528 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 2.691.064 Seguretat Social: 748.596

Província: Lleida Lloc de treball i cos: agent intervenció N-20, cap de sitja C.S. ALM. Nom i cognoms i N.R.P.: Leyva Bautista, José, N.R.P. 2407383646 A5029 Retribucions bàsiques: 1.538.124 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 2.643.660 Seguretat Social: 734.580

Província: Lleida Lloc de treball i cos: agent d'intervenció N-20, cap de sitja C.S. ALM. Nom i cognoms i N.R.P.: Pérez Fernández, Miguel Angel, N.R.P. 4082205257 5029 Retribucions bàsiques: 1.632.932 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 2.738.468 Seguretat Social: 761.604

Província: Lleida Lloc de treball i cos: agent d'intervenció N-20, cap de sitja C.S. ALM. Nom i cognoms i N.R.P.: Toledano Muñoz, Carlos, N.R.P. 0560690424 A5029 Retribucions bàsiques: 1.585.528 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 2.691.064 Seguretat Social: 748.596

Província: Lleida Lloc de treball i cos: cap negociat N-16, gral. admttva. admó. E. Nom i cognoms i N.R.P.: Mateu Gomis, María Gloria, N.R.P. 4087619646 A1135 Retribucions bàsiques: 1.443.316 Retribucions complementàries: 624.048 Total: 2.067.364

Província: Lleida Lloc de treball i cos: ajudant administració N-12, admttvos. OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Rueda Pacho, M. Esther, N.R.P. 1262348024 A6025 Retribucions bàsiques: 1.728.076 Retribucions complementàries: 706.260 Total: 2.434.336. Seguretat Social: 613.020

Província: Lleida Lloc de treball i cos: cap xarxa informàtica N-18, auxiliar OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Mesalles García, M. Cristina, N.R.P. 4087138635 A6032 Retribucions bàsiques: 1.190.434 Retribucions complementàries: 956.088 Total: 2.146.522 Seguretat Social: 540.468

Província: Lleida Lloc de treball i cos: tècnic N-18, auxiliar OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Bernado Arnau, Mario, N.R.P. 4085192413 A6032 Retribucions bàsiques: 1.253.714 Retribucions complementàries: 921.540 Total: 2.175.254 Seguretat Social: 547.728

Província: Lleida Lloc de treball i cos: cap negociat N-16, general aux. admó. E. Nom i cognoms i N.R.P.: Gutiérrez Rojas, María Esperanza, N.R.P. 0651519146 A1146 Retribucions bàsiques: 1.348.634 Retribucions complementàries: 624.048 Total: 1.972.682

Província: Lleida Lloc de treball i cos: cap equip N-12, general aux. admó. E. Nom i cognoms i N.R.P.: López Peruchet, Miquel N.R.P. 7806689435 A1146 Retribucions bàsiques: 1.158.794 Retribucions complementàries: 480.504 Total: 1.639.298

Província: Lleida Lloc de treball i cos: inspector sanitat animal N-22, veterinaris titulars Nom i cognoms i N.R.P.: Porte Morera, Salvador, N.R.P. 4106777357 A1210 Retribucions bàsiques: 2.767.170 Retribucions complementàries: 1.460.256 Total: 4.227.426

Província: Lleida Lloc de treball i cos: inspector san. veg. coord. N-22, TIT. ESC. TEC. grau mitjà Nom i cognoms i N.R.P.: Soldevilla Bañeres, Juan, N.R.P. 4069464113 A5014 Retribucions bàsiques: 2.187.612 Retribucions complementàries: 1.460.256

Total: 3.647.868 Seguretat Social: 373.716

Província: Lleida Lloc de treball i cos: coordinador relac. agràries N-26 Nom i cognoms i N.R.P.: vacant Retribucions bàsiques: 2.313.948 Retribucions complementàries: 2.262.348 Total: 4.576.296

Província: Lleida Lloc de treball i cos: tècnic especialista N-22, inspector provincial SENPA Nom i cognoms i N.R.P.: Barles Gistau, Luis Fernando, N.R.P. 1798778068 A5026 Retribucions bàsiques: 2.124.444 Retribucions complementàries: 1.295.304 Total: 3.419.748 Seguretat Social: 861.492

Total retribucions bàsiques: 29.580.278 Total retribucions complementàries: 18.945.876 Total total: 48.526.154 Total Seguretat Social: 8.586.872

Província: Girona Lloc de treball i cos: cap provincial N-26, TCA. gestió OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Orduña Castillo, Eduardo, N.R.P. 0170430513 A6000 Retribucions bàsiques: 3.004.050 Retribucions complementàries: 1.838.220 Total: 4.842.270 Seguretat Social: 1.094.820

Província: Girona Lloc de treball i cos: inspector tèc. sanitat vegetal N-22, tit. escoles tèc. grau mitjà Nom i cognoms i N.R.P.: Díaz de Budalles, Eusebio, N.R.P. 3701116302 A5014 Retribucions bàsiques: 2.377.186 Retribucions complementàries: 1.217.592 Total: 3.594.778 Seguretat Social: 919.935

Província: Girona Lloc de treball i cos: agent d'intervenció N-20, cap de sitja C.S. ALM. Nom i cognoms i N.R.P.: Gorgori Pujals, José María, N.R.P. 3975437902 A5029 Retribucions bàsiques: 1.869.952 Retribucions complementàries: 1.105.536 Total: 2.975.488 Seguretat Social: 827.652

Província: Girona Lloc de treball i cos: cap xarxa informàtica N-16, gral. admtiva. admó E. Nom i cognoms i N.R.P.: Galán Santamaría, M. Paloma, N.R.P. 0054562757 A1135 Retribucions bàsiques: 1.474.956 Retribucions complementàries: 849.804 Total: 2.324.760

Província: Girona Lloc de treball i cos: cap negociat tècnic N-16, auxiliar OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Vila Serra, Marcelo, N.R.P. 4011090857 A6032 Retribucions bàsiques: 1.316.994 Retribucions complementàries: 780.732 Total: 2.097.726 Seguretat Social: 528.684

Província: Girona Lloc de treball i cos: cap negociat habilitat pers. N-16, gral. auxiliar Nom i cognoms i N.R.P.: Casal Bataller, Esperanza, N.R.P. 4026803868 A1146 Retribucions bàsiques: 1.316.994 Retribucions complementàries: 884.352 Total: 2.201.346

Província: Girona Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-12, gral. auxiliar Nom i cognoms i N.R.P.: Salip Font, José, N.R.P. 4028664468 A1146 Retribucions bàsiques: 1.127.154 Retribucions complementàries: 480.504 Total: 1.607.658

Província: Girona Lloc de treball i cos: cap negociat N-16, auxiliar OO. AA. Nom i cognoms i N.R.P.: Vivar Zamorano, Mª Elena, N.R.P. 537794457 A6032 Retribucions bàsiques: 1.222.074 Retribucions complementàries: 624.048 Total: 1.846.122 Seguretat Social: 465.204

Província: Girona Lloc de treball i cos: auxiliar informàtica N-12, gral. auxiliar Nom i cognoms i N.R.P.: García Muñoz, Mª Mercedes, N.R.P. 4042987424 A1146 Retribucions bàsiques: 1.222.074 Retribucions complementàries: 594.036 Total: 1.816.110

Província: Girona Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-12, gral. auxiliar Nom i cognoms i N.R.P.: Fábrega Vallmajo, Javier, N.R.P. 4042757013 A1146 Retribucions bàsiques: 1.190.434 Retribucions complementàries: 480.504 Total: 1.670.938

Província: Girona Lloc de treball i cos: auxiliar informàtica N-12, gral. auxiliar Nom i cognoms i N.R.P.: Carreras Compte, Nuria, N.R.P. 4045407802 A1146 Retribucions bàsiques: 1.253.714 Retribucions complementàries: 594.036 Total: 1.847.750

Total retribucions bàsiques: 17.375.582 Total retribucions complementàries: 9.449.364 Total total: 26.824.946 Total Seguretat Social: 3.836.295

Província: Tarragona Lloc de treball i cos: cap provincial N-27 Nom i cognoms i N.R.P.: vacant Retribucions bàsiques: 2.056.530 Retribucions complementàries: 2.315.868 Total: 4.372.398

Província: Tarragona Lloc de treball i cos: tècnic N-20 Nom i cognoms i N.R.P.: vacant Retribucions bàsiques: 1.745.436 Retribucions complementàries: 1.027.860 Total: 2.773.296

Província: Tarragona Lloc de treball i cos: cap xarxa informàtica N-18, C. tco. aux. inf. ad. EDO. Nom i cognoms i N.R.P.: Ferrer Casanovas, Ramón, N.R.P. 1800590513 A1135 Retribucions bàsiques: 1.474.956 Retribucions complementàries: 956.088 Total: 2.431.044

Província: Tarragona Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-10, D. general aux. admó. ES. Nom i cognoms i N.R.P.: Gonzalo Urtasun, José Luis, N.R.P. 1679558857 A1146 Retribucions bàsiques: 1.119.244 Retribucions complementàries: 408.780 Total: 1.528.024

Província: Tarragona Lloc de treball i cos: cap negociat N-18, administratiu a extingir, AISS Nom i cognoms i N.R.P.: Bernabé Solé, Lina, N.R.P. T06PG11 A0264 Retribucions bàsiques: 1.775.254 Retribucions complementàries: 921.540 Total: 2.696.794 Seguretat Social: 679.223

Província: Tarragona Lloc de treball i cos: cap neg. habilitat pers. N-14, gral. auxiliar Nom i cognoms i N.R.P.: Ruis Pey, Rosa María, N.R.P. 3963340613 A1146 Retribucions bàsiques: 1.348.634 Retribucions complementàries: 812.592 Total: 2.161.226

Província: Tarragona Lloc de treball i cos: auxiliar oficina N-12, gral. auxiliar Nom i cognoms i N.R.P.: Fraile Rodrigo, María Pilar, N.R.P. 1768173146 A1146 Retribucions bàsiques: 1.090.994 Retribucions complementàries: 480.504 Total: 1.571.498

Província: Tarragona Lloc de treball i cos: auxiliar informàtica N-10 Nom i cognoms i N.R.P.: vacant Retribucions bàsiques: 1.063.874 Retribucions complementàries: 522.312 Total: 1.586.186

Total retribucions bàsiques: 11.674.922 Total retribucions complementàries: 7.445.544 Total total: 19.120.466 Total Seguretat Social: 679.223

Personal laboral

Província: Barcelona Cognoms i nom: Leyva Garrido, Antonio N.R.P.: 02L072050110 Lloc de treball: auxiliar serveis Retribucions anuals: 1.796.904 Seguretat Social: 617.952

Província: Barcelona Cognoms i nom: Segura Barrera, José N.R.P.: 3689537346 Lloc de treball: mecànic-conductor Retribucions anuals: 1.975.186 Seguretat Social: 627.912

Província: Barcelona Cognoms i nom: Jiménez Gómez, Juan José N.R.P.: 7727481968 Lloc de treball: oficial 1a OO. VV. Retribucions anuals: 1.975.186 Seguretat Social: 627.912

Província: Barcelona Cognoms i nom: Pilar Martínez, Isabel del N.R.P.: 3767683724 Lloc de treball: auxiliar adm. Retribucions anuals: 1.613.238 Seguretat Social: 512.848

Província: Barcelona Cognoms i nom: Costas Español, Carlos N.R.P.: 3699445402 Lloc de treball: peó agrari Retribucions anuals: 812.532 Seguretat Social: 258.304

Província: Barcelona Cognoms i nom: Bella Poblet, Josefa N.R.P.: 3979226302 Lloc de treball: netejadora Retribucions anuals: 1.422.340 Seguretat Social: 452.162

Total retribucions anuals: 9.595.386 Total Seguretat Social: 3.097.090

Província: Tarragona Cognoms i nom: Tarrasón González, Salvador N.R.P.: 3963953702 Lloc de treball: administratiu Retribucions anuals: 2.241.606 Seguretat Social: 712.607

Província: Tarragona Cognoms i nom: Guasch Abellán, Santiago N.R.P.: 3964301235 Lloc de treball: conserge-ordenança Retribucions anuals: 1.740.143 Seguretat Social: 553.191

Província: Tarragona Cognoms i nom: Riu Méndez-Vigo, Javier N.R.P.: 0215127946 Lloc de treball: titulat grau mitjà Retribucions anuals: 2.715.812 Seguretat Social: 863.357

Província: Tarragona Cognoms i nom: Grau Ramírez, Francisco M. N.R.P.: 3965035757 Lloc de treball: mecànic conductor Retribucions anuals: 1.883.654 Seguretat Social: 598.814

Província: Tarragona Cognoms i nom: Tarragón González, José Javier N.R.P.: 3966625124 Lloc de treball: oficial 2a adm. Retribucions anuals: 1.802.301 Seguretat Social: 572.951

Província: Tarragona Cognoms i nom: Benages Pasano, Maríia Rosario N.R.P.: 3965404913 Lloc de treball: aux. administratiu Retribucions anuals: 1.750.536 Seguretat Social: 556.495

Total retribucions anuals: 12.134.052 Total Seguretat Social: 3.857.415

Província: Lleida Cognoms i nom: Casas Oliva, Luis N.R.P.: 46L072070040 Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.749.880 Seguretat Social: 601.860

Província: Lleida Cognoms i nom: Martorell Gou, Ramón N.R.P.: 02L072070040 Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.675.876 Seguretat Social: 577.092

Província: Lleida Cognoms i nom: Ortiz del Río, Antonio N.R.P.: 46L072070040 Lloc de treball: peó especialitzat Retribucions anuals: 1.675.876 Seguretat Social: 577.092

Província: Lleida Cognoms i nom: Segues Llobet, Pedro N.R.P.: 35L072050110 Lloc de treball: auxiliar serveis Retribucions anuals: 2.018.916 Seguretat Social: 694.740

Província: Lleida Cognoms i nom: Semente Segarra, Salvador N.R.P.: 24L072050110 Lloc de treball: auxiliar serveis Retribucions anuals: 1.833.906 Seguretat Social: 630.336

Província: Lleida Cognoms i nom: Talavera Marquilles, Xavier N.R.P.: 57L072050110 Lloc de treball: auxiliar serveis Retribucions anuals: 1.870.908 Seguretat Social: 643.968

Província: Lleida Cognoms i nom: López Pellicer, Julio N.R.P.: 68L072040060 Lloc de treball: maquinista Retribucions anuals: 2.024.450 Seguretat Social: 695.976

Província: Lleida Cognoms i nom: Roure Vila, Antonio N.R.P.: 13L072040060 Lloc de treball: maquinista Retribucions anuals: 2.024.450 Seguretat Social: 695.976

Província: Lleida Cognoms i nom: Rovira Rovira, Domingo N.R.P.: L072040050 Lloc de treball: conductor Retribucions anuals: 1.876.442 Seguretat Social: 743.112

Província: Lleida Cognoms i nom: Barba Rodríguez, Cecilio N.R.P.: 4062305913 Lloc de treball: administratiu Retribucions anuals: 2.295.548 Seguretat Social: 729.755

Província: Lleida Cognoms i nom: Sánchez Molina, Juan Carlos N.R.P.: 4086143824 Lloc de treball: administratiu Retribucions anuals: 2.020.952 Seguretat Social: 642.461

Província: Lleida Cognoms i nom: Carrillo Sánchez, Juan de Dios N.R.P.: 2589037835 Lloc de treball: auxiliar administratiu Retribucions anuals: 2.053.350 Seguretat Social: 652.760

Província: Lleida Cognoms i nom: Delgado García, José N.R.P.: 4085019035 Lloc de treball: auxiliar administratiu Retribucions anuals: 1.907.654 Seguretat Social: 606.443

Província: Lleida Cognoms i nom: Fernández Araque, Miguel N.R.P.: 4084104468 Lloc de treball: auxiliar administratiu Retribucions anuals: 1.998.692 Seguretat Social: 635.384

Província: Lleida Cognoms i nom: Pérez Rodríguez, Luis N.R.P.: 4075206068 Lloc de treball: auxiliar administratiu Retribucions anuals: 2.095.550 Seguretat Social: 666.175

Total retribucions anuals: 29.122.450 Total Seguretat Social: 9.793.130

Província: Girona Cognoms i nom: Blanco Santamaría, José Antonio N.R.P.: 3775211268 Lloc de treball: auxiliar admtiu. Retribucions anuals: 1.937.988 Seguretat Social: 616.086

Província: Girona Cognoms i nom: Ullate Duch, M. Dolores N.R.P.: 4027822735 Lloc de treball: auxiliar admtiu. Retribucions anuals: 1.750.536 Seguretat Social: 556.495

Província: Girona Cognoms i nom: Sala Vehi, María N.R.P.: 4043182502 Lloc de treball: peó agrari Retribucions anuals: 338.421 Seguretat Social: 107.284

Província: Girona Cognoms i nom: Bruges Palomer, José N.R.P.: 4042367813 Lloc de treball: oficial 1a OO. VV. Retribucions anuals: 1.993.646 Seguretat Social: 633.780

Província: Girona Cognoms i nom: Barceló Fortuny, Ana María N.R.P.: 4027925524 Lloc de treball: auxiliar admin. Retribucions anuals: 1.796.302 Seguretat Social: 571.044

Província: Girona Cognoms i nom: Fiol Sanjaume, Pilar N.R.P.: 4042498457 Lloc de treball: auxiliar admin. Retribucions anuals: 1.814.762 Seguretat Social: 576.913

Província: Girona Cognoms i nom: Vial Quintana, Montserrat N.R.P.: 4043070246 Lloc de treball: auxiliar admin. Retribucions anuals: 1.768.996 Seguretat Social: 562.364

Província: Girona Cognoms i nom: Vinagre Calzas, Clementa N.R.P.: 4041191702 Lloc de treball: auxiliar admin. Retribucions anuals: 1.952.060 Seguretat Social: 620.560

Província: Girona Cognoms i nom: Sánchez Romero, Inés N.R.P.: 2824734246 Lloc de treball: netejadora Retribucions anuals: 1.628.280 Seguretat Social: 517.630

Província: Girona Cognoms i nom: Cano Navarro, Cecilia N.R.P.: 4046196335 Lloc de treball: peó agrari Retribucions anuals: 1.127.178 Seguretat Social: 358.330

Província: Girona Cognoms i nom: García Mas, María del Carmen N.R.P.: 40454026460 Lloc de treball: peó agrari Retribucions anuals: 1.127.178 Seguretat Social: 358.330

Total retribucions anuals: 17.235.347 Total Seguretat Social: 5.478.816

Relació número 2

Sitges que no formen part de la xarxa bàsica a Catalunya la titularitat de les quals es transfereix a la Generalitat

Província: Barcelona Localització: Vilafranca del Penedès Capacitat (t): 3.420 Extensió superficial: 4.864 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Barcelona Localització: Igualada Capacitat (t): 2.500 Extensió superficial: 4.060 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Barcelona Localització: Vic Capacitat (t): 3.000 Extensió superficial: 4.326 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Girona Localització: Figueres Capacitat (t): 1.350 Extensió superficial: 2.345 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Girona Localització: Fornells de la Selva Capacitat (t): 3.000 Extensió superficial: 2.870 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Girona Localització: Olot Capacitat (t): 2.500 Extensió superficial: 2.726 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Girona Localització: La Bisbal Capacitat (t): 1.350 Extensió superficial: 1.563 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA*

Província: Lleida Localització: Artesa de Segre Capacitat (t): 2.500 Extensió superficial: 2.784 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Alcarràs Capacitat (t): 3.850 Extensió superficial: 4.440 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Almacelles Capacitat (t): 2.850 Extensió superficial: 3.013 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Balaguer Capacitat (t): 1.900 Extensió superficial: 1.695 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Les Borges Blanques Capacitat (t): 1.900 Extensió superficial: 3.528 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Guissona Capacitat (t): 2.300 Extensió superficial: 2.338 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Mollerussa Capacitat (t): 2.300 Extensió superficial: 2.584 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Solsona Capacitat (t): 5.000 Extensió superficial: 3.560 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Lleida Capacitat (t): 3.000 Extensió superficial: 988 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Tàrrega Capacitat (t): 3.300 Extensió superficial: 7.498 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Tarragona Localització: Santa Coloma de Queralt Capacitat (t): 2.000 Extensió superficial: 600 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Tarragona Localització: L'Aldea Capacitat (t): 1.960 Extensió superficial: 4.800 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Tarragona Localització: Tarragona Capacitat (t): 3.000 Extensió superficial: 135,27 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Tarragona Localització: Montblanc Capacitat (t): 1.500 Extensió superficial: 607 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA*

* Sitges l'ús de les quals ha estat cedit a l'Ajuntament.

Sitges que formen part de la xarxa bàsica a Catalunya l'ús de les quals se cedeix a la Generalitat

Província: Lleida Localització: Agramunt Capacitat (t): 7.500 Extensió superficial: 1.121 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Balaguer Capacitat (t): 5.000 Extensió superficial: 1.800 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Bellpuig Capacitat (t): 12.000 Extensió superficial: 4.804 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Cervera de Segarra Capacitat (t): 5.000 Extensió superficial: 3.672 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Lleida Capacitat (t): 7.500 Extensió superficial: 1.251 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Província: Lleida Localització: Lleida Capacitat (t): 4.000 Extensió superficial: 692 m2 Règim de tinença: patrimoni SENPA

Relació número 3

Catalunya

Cost de l'ampliació de mitjans del SENPA

  1. Capítol I: Despeses de personal. Organisme 201

Programa 715A Article 12: 131.007.150

Article 13

18.547.608.

Article 16

23.809.717.

Servei 03

Programa 711A Article 13: 49.539.627

Article 16

15.748.347.

Servei 01

Programa 711A Article 12: 32.291.646

Article 16

2.388.479.

Total capítol I: 273.332.574

  1. Capítol II. Despeses en béns corrents i serveis. Organisme 201

Programa 715A: 14.800.000 Servei 03

Programa 711A: 18.000.000

Total capítol II: 32.800.000

Total 306.132.574

(95.220.022)

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR