RESOLUCIÓ EDU/1911/2008, de 10 de juny, de modificació de la Resolució EDU/2273/2006, de 27 de juny, per la qual es regulen les convocatòries de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent en centres públics no universitaris dependents del Departament d'Educació a partir del curs 2006-2007.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/1911/2008, de 10 de juny, de modificació de la Resolució EDU/2273/2006, de 27 de juny, per la qual es regulen les convocatòries de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent en centres públics no universitaris dependents del Departament d'Educació a partir del curs 2006-2007.

Mitjançant la Resolució EDU/2273/2006, de 27 de juny, es regulen les convocatòries de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent en centres públics no universitaris dependents del Departament d'Educació a partir del curs 2006-2007 (DOGC núm. 4672, de 10.7.2006), modificada per la Resolució EDU/1769/2007, de 12 de juny (DOGC núm. 4905, de 15.6.2007).

La base I.1.i) de l'annex 1 de la Resolució EDU/2273/2006, de 27 de juny, determina com a requisit de participació: .Tenir la capacitació corresponent per impartir les àrees i matèries curriculars corresponents a l'especialitat que requereixi el lloc de treball que s'hagi d'ocupar d'acord amb l'annex 4.. Per això estableix que per tal de garantir la capacitació per impartir determinades especialitats, caldrà superar una prova que certifiqui la idoneïtat de la persona que ha d'ocupar un lloc de treball vacant en règim d'interinitat o una substitució d'aquesta especialitat, i determina que en el cas concret de les escoles d'arts i superiors de disseny, també es podrà establir la superació d'una prova per ocupar llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions en aquestes escoles, sempre que les persones que han d'ocupar els llocs de treball no hagin prestat serveis en escoles d'arts i superiors de disseny, dependents del Departament d'Educació, durant un mínim de 6 mesos en l'especialitat.

L'informe favorable emès el dia 6 de novembre de 2007 per la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats del Departament d'Educació especifica respecte de quines especialitats dels llocs de treball de les escoles d'arts i superiors de disseny s'ha de fer prova de capacitació, la estructura i contingut de la prova, així com la composició de la comissió que avaluarà els participants que hagin de realitzar la prova de capacitació corresponent.

De conformitat amb el que s'estableix en els dos paràgrafs anteriors, s'ha d'ampliar el contingut de la base I.1.i) de l'annex 1 de la Resolució EDU/2273/2006, de 27 de juny.

D'altra banda, l'annex 4 de la Resolució EDU/2273/2006, de 27 de juny, especifica la correspondència entre les titulacions acadèmiques i la formació amb les especialitats docents del cos de mestres, i la correspondència entre les titulacions acadèmiques i les especialitats docents dels cossos de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors d'arts plàstiques i disseny, i de mestres d'arts plàstiques i disseny.

L'existència de noves especialitats de titulacions i de titulacions no incloses a l'annex 4 de la Resolució EDU/2273/2006, de 27 de juny, que admeten correspondència amb especialitats docents així com la revisió de les titulacions que hi consten fa necessària la modificació de la taula de titulacions que consta en aquest annex.

Per tant, a proposta de la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu,

Resolc:

.1 Modificar la base I.1.i) de l'annex 1 de la Resolució EDU/2273/2006, de 27 de juny, que queda redactada de la manera següent:

.i) Tenir la capacitació corresponent per impartir les àrees i matèries curriculars corresponents a l'especialitat que requereixi el lloc de treball que s'hagi d'ocupar d'acord amb l'annex 4.

.Així mateix, per tal de garantir la capacitació per impartir determinats crèdits dels cicles formatius, caldrà superar una prova que certifiqui la idoneïtat de la persona que ha d'ocupar un lloc de treball vacant en règim d'interinitat o una substitució de les especialitats següents:

.Cos de professors d'ensenyaments secundaris:

.503 Assessoria d'imatge personal

.506 Hoteleria i turisme

.507 Informàtica

.511 Organització i processos de manteniment de vehicles

.519 Processos i mitjans de comunicació

.522 Processos i productes d'arts gràfiques

.523 Processos i productes de fusta i mobles

.Cos de professors tècnics de formació professional

.601 Cuina i pastisseria

.603 Estètica

.604 Fabricació i instal·lació de fusteria i mobles

.605 Instal·lació i manteniment d'equips tèrmics i de fluids

.609 Manteniment de vehicles

.610 Màquines, serveis i producció

.611 Mecanització i manteniment de màquines

.614 Operacions i equips d'elaboració de productes alimentaris

.615 Operacions de processos

.618 Perruqueria

.623 Producció en arts gràfiques

.626 Serveis de restauració

.627 Sistemes i aplicacions informàtiques

.628 Soldadures

.629 Tècniques i procediments d'imatge i so

.Les persones que acreditin l'experiència docent prèvia en llocs de treball del cos i l'especialitat corresponent de sis mesos en centres docents o acreditin documentalment una experiència mínima de sis mesos en el món laboral o formació específica en el camp corresponent no hauran de realitzar aquesta prova.

.La prova tindrà caràcter teòric i pràctic i s'estructurarà en dues parts: una primera part en la qual s'hauran de respondre preguntes obertes de tipus test sobre continguts conceptuals, i una segona part en la qual s'haurà de realitzar un exercici pràctic. El contingut de la prova tindrà com a referència els objectius i els continguts establerts en el currículum dels crèdits dels cicles formatius assignats a l'especialitat docent corresponent. La informació relativa a l'esmentat currículum es troba a l'adreça d'Internet (http://www.xtec.es/fp) (a partir d'aquí cal entrar a l'apartat de cicles formatius i dintre d'aquest anar a currículum).

.La durada aproximada de la prova serà de quatre hores i la realitzarà una comissió avaluadora integrada per un inspector d'Educació de l'àrea de formació professional i dos professors funcionaris de l'especialitat designats per la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu, a proposta de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats.

.Per ocupar llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions en escoles oficials d'idiomes, el Departament d'Educació podrà establir la superació d'una prova.

.Les persones que acreditin una experiència docent prèvia en l'especialitat corresponent de 6 mesos en centres públics dependents del Departament d'Educació no hauran de realitzat aquesta prova.

.La prova consistirà en una entrevista oral en la qual el candidat demostri la competència lingüística suficient per impartir classes de l'especialitat corresponent i una prova escrita en la qual el candidat demostri coneixement sobre els objectius i els continguts del currículum de les escoles oficials d'idiomes i coneixements didàctics per impartir classes de l'idioma com a segona llengua. La durada aproximada de la prova serà de dues hores i mitja i la realitzarà una comissió avaluadora integrada per un inspector d'Educació o director/a d'EOI i dos professors de cada especialitat, designats per la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu a proposta de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats.

.El Departament d'Educació podrà establir la superació d'una prova per ocupar vacants i substitucions en escoles d'arts i superiors de disseny de les especialitats següents:

.Cos de professors d'arts plàstiques i disseny

.701 Ceràmica

.708 Dibuix tècnic

.709 Disseny d'interiors

.710 Disseny de moda

.711 Disseny de producte

.712 Disseny gràfic

.713 Disseny tèxtil

.717 Joieria i orfebreria

.718 Materials i tecnologia: ceràmica i vidre

.720 Materials i tecnologia: disseny

.722 Mitjans...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR