ORDRE ECO/208/2014, de 10 de juliol, per la qual es regulen els premis acumulats de les variants de la loteria Binjocs.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El Decret 97/2014, de 8 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de la loteria Binjocs i de modificació del Decret 240/2004, de 30 de març, d’aprovació del Catàleg de jocs i apostes autoritzats a Catalunya i dels criteris aplicables a la seva planificació, en l'article 10.1 estableix dos tipus de premis possibles, el premi d'estructura fixa i el premi acumulat, i en l’article 10.2, determina que les variants de joc poden presentar un d’aquests premis o tots dos.

Amb aquesta Ordre es regulen dos premis acumulats, els denominats acumulat de sala i acumulat de xarxa. El primer es nodreix d'un percentatge aplicat sobre l'aposta per bitllet de tots els sortejos de les variants de la loteria Binjocs que es realitzen a través dels terminals de joc ubicats en un mateix establiment autoritzat o dels dispositius electrònics vinculats a aquest; el segon es nodreix d'un percentatge aplicat sobre l'aposta per bitllet de tots els sortejos de les variants esmentades que es realitzen a través dels terminals de joc ubicats en tots i cadascun dels establiments autoritzats i dels dispositius electrònics vinculats a aquests establiments. Aquests percentatges sobre l'aposta per bitllet són els que es determinin per a cada variant de loteria Binjocs, en les ordres específiques corresponents que optin a aquests tipus de premis.

Aquests premis acumulats es preveuen comuns a les diferents variants de la loteria Binjocs que ho estableixin així. D'aquesta manera, un jugador d'una variant de la loteria Binjocs pot optar a premis comuns amb la resta de variants. Tant l'acumulat de sala com l'acumulat de xarxa integren premis que es configuren a partir de l'aplicació d'un percentatge sobre l'import del seu pot principal. L'ordre reguladora de cada variant és la que determina aquests percentatges en cada cas i les especificacions per poder accedir a aquest tipus de premis.

El nou Reglament de Binjocs deroga l’anterior aprovat pel Decret 99/2010, de 27 de juliol i, fonamentalment, innova en el sentit d’incloure la possibilitat de jugar a aquesta loteria mitjançant dispositius electrònics vinculats als establiments autoritzats, a més de fer-ho a través dels terminals de joc tradicionals.

En conseqüència, aquesta Ordre regula el premi acumulat i desplega el Decret 97/2014, de 8 de juliol i, per tant, adapta aquesta regulació al nou Reglament i als nous mitjans de joc que preveu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR