DECRET 109/2009, de 14 de juliol, de modificació del Decret 269/2007, d'11 de desembre, de reestructuració del Departament d'Educació, per tal de donar una nova regulació a la Subdirecció General de Comunicació i Atenció a la Comunitat Educativa.

Fecha de Entrada en Vigor17 de Julio de 2009
SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

DECRET

109/2009, de 14 de juliol, de modificació del Decret 269/2007, d'11 de desembre, de reestructuració del Departament d'Educació, per tal de donar una nova regulació a la Subdirecció General de Comunicació i Atenció a la Comunitat Educativa.

L'estructura organitzativa del Departament d'Educació es troba regulada al Decret 269/2007, d'11 de desembre, de reestructuració del Departament d'Educació, i al Decret 247/2008, de 16 de desembre, de reestructuració parcial del Departament d'Educació.

Aquesta estructura ha de donar resposta a les necessitats que van sorgint, tant de l'evolució del sistema educatiu com de les demandes que la societat li formula, algunes de les quals ja s'han expressat a través del Pacte Nacional per a l'Educació.

La creació de la Direcció General d'Atenció a la Comunitat Educativa ha donat a conèixer la importància que té la millora de la qualitat del servei d'informació i atenció del Departament cap a la ciutadania. En aquest marc, actualment, la Direcció General d'Atenció a la Comunitat Educativa requereix un servei que garanteixi l'aplicació d'una política de qualitat que asseguri la satisfacció de la ciutadania en els serveis que proporciona. Això determina la necessitat de modificar l'estructura organitzativa i distribuir les funcions de la Subdirecció General de Comunicació i Atenció a la Comunitat Educativa, la qual cosa es fa per mitjà d'aquest Decret.

Aquest Decret també modifica la denominació dels Serveis Territorials a Barcelona II (comarques), que passen a anomenar-se Serveis Territorials a Barcelona Comarques, atesa la supressió dels Serveis Territorials a Barcelona I (ciutat) pel Decret 247/2008.

Per tot això, de conformitat amb el que estableix la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, a proposta del conseller d'Educació, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles 68 a 77 del Decret 269/2007, d'11 de desembre, de reestructuració del Departament d'Educació, que queden redactats de la manera següent:

.Article 68

.Corresponen a la Subdirecció General de Comunicació i Atenció a la Comunitat Educativa les funcions següents:

.a) Definir la política de projecció externa del Departament.

.b) Dirigir i supervisar la política editorial.

.c) Supervisar i coordinar les actuacions de difusió i informació de les diferents unitats directives del Departament, pels diferents mitjans de difusió: telefònic, escrit, telemàtic o presencial.

.d) Exercir la interlocució i atenció ordinària de la comunitat educativa per tal de garantir la seva qualitat, eficàcia i eficiència.

.e) Coordinar l'activitat dels òrgans d'interlocució i participació amb la comunitat educativa.

.f) Atendre les iniciatives singulars de col·lectius, entitats, organismes o ajuntaments sobre temàtiques específiques o transversals.

.g) Fer propostes de millora i d'implantació de circuits administratius que facilitin la comunicació amb la comunitat educativa.

.h) Coordinar i supervisar les actuacions per resoldre les incidències individualitzades en l'aplicació dels currículums i en l'avaluació acadèmica de l'alumnat.

.i) Supervisar les accions de suport als centres educatius per a la millora de la convivència escolar.

.j) Coordinar el model d'atenció ciutadana del Departament d'acord amb el model corporatiu de la Generalitat de Catalunya.

.k) Supervisar el model d'informació i d'atenció al públic per adaptar-lo a les noves tecnologies disponibles.

.l) Qualsevol altra que li sigui encomanada en relació amb les anteriors.

.Article 69

.De la Subdirecció General de Comunicació i Atenció a la Comunitat Educativa depenen els òrgans següents:

.a) Servei de Comunicació i Publicacions.

.b) Servei d'Atenció Directa.

.c) Servei d'Informació i Difusió.

.Article 70

.Corresponen al Servei de Comunicació i Publicacions les funcions següents:

.a) Dirigir en l'àmbit tècnic l'activitat editorial del Departament, editar-ne pels diferents mitjans tecnològics les publicacions i coordinar i gestionar la seva distribució, així com promoure l'edició de publicacions electròniques.

.b) Coordinar el disseny, l'edició i la distribució dels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR