DECRET 261/1987, de 4 d'agost, de reestructuració de la Direcció General de Programació Econòmica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

Els Decrets 166/1980, de 23 de setembre, i 77/1981, de 2 d'abril, d'estructuració orgànica del Departament d'Economia i Finances atorguen a la Direcció General de Programació Econòmica les funcions relatives a la programació econòmica de la Generalitat a mitjà i a llarg termini, l'anàlisi i la definició de les línies bàsiques d'actuació del sector públic a Catalunya, la coordinació i el seguiment de les actuacions dels diferents Departaments en matèria econòmica -especialment en les qüestions referents a l'avaluació de nous projectes i programes d'inversió-, l'emissió periòdica d'informes sobre l'evolució de la situació econòmica a Catalunya, Espanya, Comunitats Europees, i internacional en general, i l'elaboració d'estudis i informes de naturalesa econòmica que li siguin expressament encomanats.

Aquestes activitats -en especial pel que fa referència a les àrees d'anàlisi econòmica i a les de coordinació i seguiment de l'actuació dels diversos Departaments, i la incorporació d'altres relatives al finançament de la Generalitat-, s'han anat desenvolupant progressivament a causa de: la participació en la programació econòmica regional comunitària com a conseqüència de la incorporació d'Espanya a les Comunitats Europees; la necessitat de donar suport al Comitè d'Inversions Públiques de la Generalitat de Catalunya creat pel Decret 319/1986, de 21 de juliol i la complexitat i previsible evolució de l'actual sistema de finançament autònomic i la necessitat de seguiment i control de les relacions financeres entre les Comunitats Autònomes i l'Administració central. Tot això aconsella procedir a l'actualització de les funcions que havien estat encomanades a la Direcció General de Programació Econòmica pels Decrets citats, i a l'adaptació paral·lela de la seva estructura orgànica interna, aprovada pel Decret 169/1980, de 23 de setembre.

Per tant, atès el que disposen els Decrets de 18 de març i de 18 de setembre de 1978 i vistos els Decrets 166/1980 i 167/1980, ambdós de 23 de setembre, i el Decret 77/1981, de 2 d'abril, a proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

La Direcció General de Programació Econòmica queda estructurada en una Subdirecció General i tres Serveis. Subdirecció General de Coordinació Econòmica. Servei d'Estudis i Informació. Servei de Coordinació i Programació. Servei d'Anàlisi del Finançament Autonòmic.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR