DECRET 340/1982, de 30 de setembre, pel qual es reestructura el Servei Tècnic d'Inspecció de la Direcció General d'Ensenyament Primari i es crea per desdoblament d'aquest, el Servei de Formació Permanent d'Adults.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

El Departament d'Ensenyament, mitjançant la Secció d'Educació Permanent d'Adults del Servei Tècnic d'Inspecció de la Direcció General d'Ensenyament Primari, tenia cura fins ara de l'educació permanent d'adults, en els nivells d'alfabetització i graduat escolar especialment.

La formació permanent d'adults, entesa com el conjunt d'activitats de tot tipus (educatives, culturals, socials, etc.), dirigides a un perfeccionament continuat de les habilitats, coneixements i capacitat de relació dels adults, és, no obstant, una tasca molt més àmplia que l'actualment assumida per l'esmentada Secció i que, per la seva evident transcendència i especificitat, necessita una estructura administrativa pròpia que possibiliti la seva extensió a tots els nivells educatius. Per altra banda, el creixement continu del volum de les tasques específiques del Servei Tècnic d'Inspecció Bàsica -amb les quals coexisteixen les relatives a la formació d'adults- fa necessari procedir al desdoblement de l'esmentat Servei per tal d'acollir les noves feines que ara s'afegeixen i desenvolupar aquestes en la forma més eficaç possible.

Amb aquesta finalitat, a proposta del Conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Primer.

- El Servei Tècnic d'Inspecció de la Direcció General d'Ensenyament Primari es desdobla en dos Serveis:

  1. Servei de Formació Permanent d'Adults.

  2. Servei Tècnic d'Inspecció.

    Segon.

    - Correspon al Servei de Formació Permanent d'Adults:

  3. Executar i canalitzar les decisions que en matèria de formació d'adults adoptin les diferents Direccions Generals del Departament en la part relativa a centres, professorat, alumnat i altres aspectes de l'administració educativa.

  4. Portar a terme els programes d'actuació que s'acordin en matèria d'adults, tant en el camp de l'ensenyament presencial com en el de l'ensenyament a distància.

  5. Col·laborar amb les institucions públiques i privades que treballen en el camp de la formació permanent d'adults i impulsar les activitats educatives que aquestes porten a terme en els diferents nivells.

  6. Portar a terme, en col·laboració amb les Direccions Generals interessades, el seguiment de projectes experimentals de formació d'adults lligats a les diferentes vessants: formació bàsica, de grau mitjà, d'ensenyament professional i de nivell universitari.

    Tercer.

    - El Servei de Formació Permanent d'Adults, adscrit orgànicament a la Direcció General d'Ensenyament Primari, dependrà també funcionalment de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR