Recull d agenda maig-agost

Dia 3 de maig, dimecres

La Directora de l'Escola de Pràctica Jurídica, Carme Juanós, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació Contínua dels Col·legis d'Advocats de Catalunya integrants de l'Anella Jurídica, al Consell.

Dia 4 de maig, dijous

Celebració a la seu col·legial d'una Jornada sobre Mediació Familiar i Mediació Penal, organitzada pel Col·legi, amb l'objectiu de donar a conèixer els avantatges pràctics que el servei de mediació familiar i el programa de mediació penal posen a disposició de l'advocat en la tasca de defensa dels interessos del client.

Dia 5 de maig, divendres

- El Degà va assistir a una reunió ordinària del Pleno del Consejo General de la Abogacía Española.

- Dinar de comiat del Fiscal en Cap de Lleida, Martín Rodríguez Sol, al qual hi va assistir el Vice-degà, Javier Alonso, en substitució del Degà, acompanyat d'altres membres de la Junta de Govern, i en el que li fou lliurada la insígnia d'or del Col·legi.

Dia 16 de maig, dimarts

- Va tenir lloc a la seu col·legial un acte en el qual els companys del Teatre del Talión varen fer lliurament al Col·legi de la placa acreditativa del tercer premi rebut en el "V Certamen Internacional de Teatro Aficionado del Mediterráneo", celebrat a Roquetas de Mar, per la seva participació amb l'obra Arsénico por compasión.

- Va tenir lloc a Lleida la tradicional col·lecta a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, amb l'assistència a la Taula instal·lada als Jutjats, de la Bibliotecària de la Junta de Govern, Mª Luz Serrano, i de l'Oïdora de Comptes, Berta Franco.

Dia 19 de maig, divendres

- Celebració a Barcelona de la III Jornada sobre "Autonomia i Dret" que va tenir lloc al Palau Centelles, seu del Consell Consultiu, a la qual hi va assistir el Degà, en la seva qualitat de President del Consell, i el Diputat 1r, Javier Alonso, i el Diputat 2n, Santiago Mas, en representació del nostre Col·legi.

- El Degà va assistir a una reunió ordinària del Consell de l'Advocacia Catalana, que va tenir lloc a Tarragona, en què es varen celebrar eleccions per renovar els càrrecs de President, Vice-president i Tresorer del Consell, resultant nou President, en substitució de Ricard Borràs, el Degà del Col·legi d'Advocats de Reus, Pere Huguet. Dia 24 de maig, dimecres El Degà va assistir a una reunió del Consejo de Redacción de la revista "Abogacía Española" a Madrid. Dia 26 de maig, divendres El Col·legi va signar amb el Bufete Popular Boris Vega de Masaya, Nicaragua, un conveni de col·laboració amb el compromís de reforçar els llaços de coneixement i col·laboració mútua. A la firma hi van assistir el Sr. Boris B. Vega, coordinador del Bufete, i la Bibliotecària de la Junta de Govern, Mª Luz Serrano com a Presidenta de la Comissió de Drets Humans i Estrangeria del Col·legi.

Dia 30 de maig, dimarts

Reunió de la Comissió de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR