Recull d agenda març-abril

Page 13

Dia 2 de març, dijous

Reunió de la Comissió de Drets Humans i Estrangeria del Col.legi , presidida per la Bibliotecària de la Junta, Mª Luz Serrano.

Dia 3 de març, divendres

- El Degà va assistir a una reunió ordinària del Consell a Barcelona.

- El Vicedegà, Javier Alonso, va assistir a una reunió de la Comissió Representativa per a Definir les Competències dels Titulats de la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida , per tractar sobre els canvis que s´han d´introduir en l´ensenyament universitari per adequarlo a les directrius que marca l´Espai Europeu d´Ensenyament Superior (EEES).

- El Diputat 4t, Miquel Castellà, es va reunir amb el Sr. Estradé, d´Esquerra Republicana, i president de la Comissió Jurídica del Parlament de Catalunya, per parlar sobre la futura Llei de Col.legis Professionals .

Dia 4 de març, dissabte

La Diputada 5a, Esther Sancho, va assistir a la reunió de la Comissió de la Llengua Catalana del Consell , en la qual es va acordar que properament es farà el tríptic sobre l´ús de la llengua catalana a la justícia.

Dia 7 de març, dimarts

La Directora de l´Escola de Pràctica Jurídica, Carme Juanós, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació Contínua dels Col.legis d´Advocats de Catalunya integrants de l´Anella Jurídica , al Consell.

Dia 10 de març, divendres

- El Degà va assistir a una reunió del Pleno del Consejo General de la Abogacía per tractar específicament sobre la relació laboral especial dels advocats.

- La Diputada 5a, Esther Sancho, va assistir a la reunió de la Comissió de la Llengua Catalana, al Consell.

Dia 15 de març, dimecres

El Degà va assistir a una reunió extraordinària del ple del Consell a Barcelona.

Dia 16 de març, dijous

El Degà va assistir a una reunió del Consejo de Redacción de la revista "Abogacía Española" a Madrid.

Dia 30 de març, dijous

- Celebració a la sala d´actes del Col.legi de l´Assemblea...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR