DECRET 361/1987, de 23 de novembre, pel qual s'aprova la quarta revisió del règim econòmico-financer del Pla de sanejament de la Zona 5.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

En dictar les normes per a la implantació de les diverses determinacions integrants del règim econòmico-financer dels Plans de sanejament, la Llei 5/1981, de 4 de juny, va preveure també el procediment per fer-ne les revisions oportunes sempre que calgués adaptar-les als costos reals o previsibles de les instal·lacions en funcionament, i que com a màxim hauran de tenir una periodicitat anual. Així, la revisió del programa d'actuacions, inversions i finançament del Pla, en el cas que motivi una modificació del règim econòmico-financer autoritzat anteriorment, queda sotmesa a l'aprovació del Consell Executiu, amb l'informe previ favorable de la Junta de Sanejament. Això no obstant, l'establiment dels tipus nous de l'Increment de Tarifa i Cànon de Sanejament que en resultin correspon a la Llei de Pressupostos, tal com ho preveu l'article 6.7 de la Llei 5/1981, segons la modificació establerta per la Llei 17/1987.

Atès que, en exercici de les funcions que li han estat atribuïdes reglamentàriament, la Junta de Sanejament ha preparat i redactat la quarta revisió del règim econòmico-financer del Pla de sanejament de la Zona 5, complint els requisits exigits per l'article 9 de la Llei 5/1981, revisió que ha rebut l'informe favorable del Consell de Direcció de la Junta en la seva sessió de 21 d'octubre de 1987;

A proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

S'aprova la quarta revisió del règim econòmico-financer del Pla de sanejament de la Zona 5, la qual comporta la modificació dels valors base de l'Increment de Tarifa i del Cànon de Sanejament aprovats anteriorment.

Article 2
  1. Els valors nous de base per volum per a usos domèstics i industrials de l'aigua i el valor de la unitat de cada paràmetre de contaminació, aplicables des de l'entrada en vigor d'aquest Decret, dins l'àmbit territorial definit com a Zona 5, seran els establerts per la Llei de Pressupostos de la Generalitat. Altrament, es consideraran prorrogats els valors vigents fins a la seva publicació.

  2. Es mantenen els coeficients de concentració demogràfica aprovats anteriorment, corresponents als municipis inclosos dins l'àmbit territorial d'aplicació del Pla.

Disposicions finals

- 1 S'autoritza el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, d'acord amb la Llei 5/1981 i la normativa per a la seva aplicació, perquè dicti les disposicions necessàries per a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR