ACORD GOV/117/2011, de 26 de juliol, pel qual s'estableix el procés per portar a terme l'alienació directa d'immobles propietat de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/117/2011, de 26 de juliol, pel qual s'estableix el procés per portar a terme l'alienació directa d'immobles propietat de la Generalitat de Catalunya.

El Pla de Govern 2011-2014 implica portar a terme, en el termini més curt possible, la realització d'actiu immobiliari mitjançant les fórmules que més s'adeqüin als requeriments i necessitats actuals de les finances de la Generalitat i la situació del mercat immobiliari.

En aquest context, el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2011, ja preveu, en l'estat d'ingressos, un ingrés provinent d'operacions patrimonials i societàries.

D'altra banda, l'obtenció d'ingressos extraordinaris, entre els quals es troben els derivats de l'alienació d'actius immobiliaris, resulta una peça clau en el Pla de reequilibri econòmic i financer de la Generalitat de Catalunya per a 2011.

Per l'exposat, es produeix una situació d'urgència que, en relació amb la situació actual del mercat immobiliari, permet i fa aconsellable la utilització del procediment d'alienació previst a l'article 18.1 del Text refós de la Llei de patrimoni de la Generalitat de Catalunya, aprovat per Decret legislatiu 1/2002, de 24 de desembre.

Vist l'informe emès per l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Coneixement en data 15 de juliol de 2011;

Vist l'informe emès per la Intervenció General en data 18 de juliol de 2011;

Vistos els articles 7.1 i 18 del Text refós de la Llei de patrimoni de la Generalitat de Catalunya, aprovat per Decret legislatiu 1/2002, de 24 de desembre;

Vist l'article 94.4 del Reglament per a l'execució de la Llei del patrimoni de la Generalitat, aprovat per Decret 323/1983, de 14 de juliol;

Per tot això, a proposta del conseller d'Economia i Coneixement, el Govern

Acorda:

—1 Autoritzar el Departament d'Economia i Coneixement que, mitjançant licitació pública i per tràmit urgent, procedeixi a la contractació del servei de gestió comercial per a seleccionar possibles compradors dels immobles que es relacionen a l'annex 1 d'aquest Acord, propietat de la Generalitat de Catalunya. Les condicions de la licitació es fixaran en el corresponent plec de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques, els quals, i com a mínim, en relació amb el servei a contractar, recolliran les següents condicions:

La gestió comercial objecte del contracte comporta que el seu adjudicatari, una vegada que la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR