ORDRE ECF/288/2003, de 6 de juny, de concessió dels premis en reconeixement a les actuacions en favor de les assegurances a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE ECF/288/2003, de 6 de juny, de concessió dels premis en reconeixement a les actuacions en favor de les assegurances a Catalunya.

Atès que mitjançant el Decret 85/2003, de 18 de març, es van establir els premis en reconeixement a les actuacions en favor de les assegurances a Catalunya;

En ús de les atribucions que em confereix la disposició final del Decret esmentat,

Ordeno:

Article 1

En reconeixement a l'activitat en favor de la innovació de les assegurances dutes a terme per les Mutualitats de Previsió Social de Catalunya, s'atorga la Placa d'Honor a la Innovació de les Assegurances a Catalunya a la Federació de Mutualitats de Catalunya.

Article 2

En reconeixement a l'esforç i dedicació per a contribuir a la innovació i al progrés de l'assegurança a Catalunya, s'atorga la Placa a la Innovació i Progrés de l'Assegurança a Catalunya a les entitats que es detallen a continuació:

ASEPEYO

CAC-Col·legi d'Actuaris de Catalunya.

Consell de Col·legis de Mediadors d'Assegurances Titulats de Catalunya.

Ferrer & Ojeda Asociados Correduría de Seguros, SA.

Nostra Senyora del Carme de Previsió Social de Granollers.

UCEAC-Unió Catalana d'Entitats Asseguradores i Reasseguradores.

Article 3

En reconeixement a la seva destacada contribució per fomentar i promocionar les assegurances a Catalunya, s'atorga la Medalla d'Honor de les Assegurances a Catalunya al senyor Jesús Serra i Santamans.

Article 4

En reconeixement a l'esforç i dedicació per promocionar i fomentar el sector assegurador català, s'atorga la Medalla al Foment de l'Assegurança a Catalunya a les persones que es detallen a continuació:

Senyor Manel Aran i Torres

Senyor Francesc...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR