ORDRE ARP/348/2004, de 28 de setembre, per la qual es convoca el Premi al millor jove artesà alimentari innovador corresponent a l'any 2004.
Sección | Disposicions Generals |
Emisor | Departament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca |
Rango de Ley | Ordre |
ORDRE ARP/348/2004, de 28 de setembre, per la qual es convoca el Premi al millor jove artes‡ alimentari innovador corresponent a l'any 2004.
El nostre paÌs presenta una gran tradiciÛ artesana aliment‡ria. Per aquest motiu ja fa anys que la Generalitat de Catalunya va reconËixer i fomentar els valors econÚmics, culturals i socials que representa l'artesania aliment‡ria mitjanÁant el desenvolupament de la normativa que la regula.
MitjanÁant l'Ordre ARP/81/2003, de 21 de febrer (DOGC n˙m. 3835, de 4.3.2003), el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca va crear i convocar el Premi al millor jove artes‡ alimentari innovador de l'any 2003, amb la finalitat de fomentar actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguin pautes per millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya i guardonar l'esforÁ dels joves artesans alimentaris en la recuperaciÛ, la innovaciÛ, la diversificaciÛ i el disseny d'aquests productes.
Valorats positivament els resultats aconseguits amb l'esmentada convocatÚria d'aquest Premi, es considera convenient convocar-lo de nou l'any 2004.
En conseq¸Ëncia, d'acord amb els principis de publicitat, concurrËncia i objectivitat, i en ˙s de les atribucions que m'han estat conferides,
Ordeno:
ConvocatÚria
1.1††S'obre la convocatÚria p˙blica per a la concessiÛ del Premi al millor jove artes‡ alimentari innovador i es convoca el corresponent a l'any 2004.
1.2††El Premi est‡ dotat amb la quantitat de 4.000 euros que aniran a c‡rrec de la partida 1704D/226170200/7142 dels pressupostos del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per a l'any 2004.
Destinataris
2.1††El Premi est‡ destinat als joves artesans alimentaris de Catalunya, menors de quaranta anys en el moment de la sol∑licitud, que disposin de la carta d'artes‡ alimentari, que desenvolupin la seva activitat en una empresa artesanal aliment‡ria reconeguda per l'AdministraciÛ d'acord amb la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroaliment‡ria, i el Decret 163/1986, de 26 de maig, sobre l'artesania aliment‡ria, que hagin treballat de forma destacada en qualsevol de les actuacions que descriu l'article 2.2 d'aquesta Ordre, i que hagin obtingut, com a conseq¸Ëncia d'aquestes actuacions, resultats beneficiosos pel que fa a la qualitat, la bona imatge i la competitivitat de les produccions artesanes aliment‡ries.
2.2††Els...
Para continuar leyendo
Solicita tu prueba