ORDRE ARP/348/2004, de 28 de setembre, per la qual es convoca el Premi al millor jove artesà alimentari innovador corresponent a l'any 2004.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/348/2004, de 28 de setembre, per la qual es convoca el Premi al millor jove artes‡ alimentari innovador corresponent a l'any 2004.

El nostre paÌs presenta una gran tradiciÛ artesana aliment‡ria. Per aquest motiu ja fa anys que la Generalitat de Catalunya va reconËixer i fomentar els valors econÚmics, culturals i socials que representa l'artesania aliment‡ria mitjanÁant el desenvolupament de la normativa que la regula.

MitjanÁant l'Ordre ARP/81/2003, de 21 de febrer (DOGC n˙m. 3835, de 4.3.2003), el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca va crear i convocar el Premi al millor jove artes‡ alimentari innovador de l'any 2003, amb la finalitat de fomentar actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguin pautes per millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya i guardonar l'esforÁ dels joves artesans alimentaris en la recuperaciÛ, la innovaciÛ, la diversificaciÛ i el disseny d'aquests productes.

Valorats positivament els resultats aconseguits amb l'esmentada convocatÚria d'aquest Premi, es considera convenient convocar-lo de nou l'any 2004.

En conseq¸Ëncia, d'acord amb els principis de publicitat, concurrËncia i objectivitat, i en ˙s de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

ConvocatÚria

1.1††S'obre la convocatÚria p˙blica per a la concessiÛ del Premi al millor jove artes‡ alimentari innovador i es convoca el corresponent a l'any 2004.

1.2††El Premi est‡ dotat amb la quantitat de 4.000 euros que aniran a c‡rrec de la partida 1704D/226170200/7142 dels pressupostos del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per a l'any 2004.

Article 2

Destinataris

2.1††El Premi est‡ destinat als joves artesans alimentaris de Catalunya, menors de quaranta anys en el moment de la sol∑licitud, que disposin de la carta d'artes‡ alimentari, que desenvolupin la seva activitat en una empresa artesanal aliment‡ria reconeguda per l'AdministraciÛ d'acord amb la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroaliment‡ria, i el Decret 163/1986, de 26 de maig, sobre l'artesania aliment‡ria, que hagin treballat de forma destacada en qualsevol de les actuacions que descriu l'article 2.2 d'aquesta Ordre, i que hagin obtingut, com a conseq¸Ëncia d'aquestes actuacions, resultats beneficiosos pel que fa a la qualitat, la bona imatge i la competitivitat de les produccions artesanes aliment‡ries.

2.2††Els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR