DECRET 261/2006, de 20 de juny, pel qual s'estableix el percentatge de premis i de comissions dels agents venedors de la loteria Loto Ràpid, organitzada, gestionada i comercialitzada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

261/2006, de 20 de juny, pel qual s'estableix el percentatge de premis i de comissions dels agents venedors de la loteria Loto Ràpid, organitzada, gestionada i comercialitzada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

L'article 5 de la Llei 15/1984, de 20 de març, del joc, atribueix al Departament d'Interior l'aprovació de les reglamentacions especials dels jocs i les apostes. Així mateix, l'article 2 de la Llei 5/1986, de 17 d'abril, de creació de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat atorga a aquest organisme, entre altres, l'organització, la gestió directa i la comercialització dels jocs que les disposicions legals reserven a la gestió de la Generalitat, i correspon al Govern de la Generalitat, d'acord amb l'article 7 d'aquesta Llei 5/1986, fixar les comissions que han de percebre les persones o entitats col·laboradores en la distribució i l'operació dels elements materials del joc.

D'entre les diferents modalitats de jocs de la loteria que són organitzades per la Generalitat per mitjà de l'esmentada Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, l'article 5.2.c) del Decret 240/2004, de 30 de març, d'aprovació del catàleg de jocs i apostes autoritzats a Catalunya i dels criteris aplicables a la seva planificació, preveu el joc de la loteria presortejada. Un dels jocs d'aquesta modalitat de loteria és el joc de Loto Ràpid, que vol ser objecte d'un rellançament per part de l'Entitat Autònoma, la qual cosa es vol realitzar mitjançant l'increment del percentatge destinat a premis.

Per aquest motiu, cal modificar el Decret 67/1987, de 4 de març, pel qual s'estableixen els criteris de distribució al públic dels bitllets, l'estructura de premis, les comissions que s'han de percebre i les liquidacions al Tresor de la Generalitat de la part de la recaptació que constitueixi ingrés públic de la Loteria presortejada, organitzada i gestionada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, tot derogant els articles 2 i 3.

Atès el que estableix l'article 4 del Decret 296/1996, de 23 de juliol, d'organització i funcionament de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes, pel que fa a les competències que s'atribueixen al Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma;

Vist l'estudi proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, a proposta de la consellera d'Interior i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Percentatge...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR