Decret 72/2009, de 23 d'octubre, de modificació del Decret 10/2008, de 25 de gener, pel qual es crea l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar de les Illes Balears

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria d'Educacio i Cultura
Rango de LeyDecret

Decret 72/2009, de 23 d'octubre, de modificació del Decret 10/2008, de 25 de gener, pel qual es crea l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar de les Illes Balears El Consell de Govern en la sessió de 25 de gener de 2008 va aprovar el Decret 10/2008, pel qual es crea l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar de les Illes Balears (BOIB núm. 15, de 31 de gener).

L'article 6, apartat 3, del Decret esmentat estableix que el director o directora de l'Institut tindrà la consideració de personal eventual, tot i que no té la consideració d'alt càrrec previst a l'article 5 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Atès que l'Institut és un òrgan sense personalitat jurídica, inserit en l'estructura organitzativa de la Conselleria d'Educació i Cultura, seguint el criteri d'aquesta Conselleria per a altres òrgans adscrits a aquesta Conselleria i d'acord amb les indicacions del Consell de Consultiu de les Illes Balears en alguns dels seus dictàmens --com ara el Dictamen núm. 162/2008, relatiu al Projecte de decret pel qual s'estableix i regula la xarxa d'escoles infantils públiques i els serveis per a l'educació de la primera infància de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i es crea l'Institut per a l'Educació de la Primera Infància--, esdevé legalment necessari modificar l'article 6 esmentat en el sentit que el lloc de director o directora de l'Institut sigui ocupat per personal funcionari docent de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. En definitiva, es tracta de dur a terme una modificació de caràcter tècnic jurídic per adaptar a la normativa legal vigent l'apartat 3 de l'article 6 del Decret 10/2008.

Per tot això, a proposta del conseller d'Educació i Cultura, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR