ORDRE IUE/277/2010, de 10 de maig, per la qual es modifica parcialment la composició dels jurats previstos a l'Ordre IUE/536/2009, de 3 de desembre, per la qual es convoquen els Premis de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial i els Premis de la Generalitat de Catalunya als Establiments Comercials Centenaris.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/277/2010, de 10 de maig, per la qual es modifica parcialment la composició dels jurats previstos a l'Ordre IUE/536/2009, de 3 de desembre, per la qual es convoquen els Premis de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial i els Premis de la Generalitat de Catalunya als Establiments Comercials Centenaris.

Atès que en els jurats previstos en l'Ordre IUE/536/2009, de 3 de desembre, es preveu la presència del director de l'Àrea de Promoció del Comerç i que actualment aquest càrrec es troba vacant, és procedent modificar la composició dels jurats esmentats.

En conseqüència, a proposta de la directora general de Comerç, i en ús de les atribucions legals que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

—1 Es modifica el punt 7.1 de l'Annex 1, Bases que regulen l'onzena edició dels Premis de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial, que queda redactat de la manera següent:

“7.1 El jurat encarregat de la selecció de les entitats candidates i d'elaborar la proposta de les entitats guardonades estarà presidit per la directora general de Comerç i el compondran la cap d'Incentius del Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (COPCA), que farà les funcions de secretària, i que en cas d'absència ha de ser substituïda per la cap de Suport d'Empreses del COPCA, i un/a representant de cada una de les següents entitats representatives del sector comercial i del món municipal:

”Un/a representant de la Federació de Municipis de Catalunya.

”Un/a representant de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques.

”Un/a representant de la Confederació de Comerç de Catalunya.

”Un/a representant de l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya.

”Un/a representant de Pimec-Comerç.

”Un/a representant de la Fundació Comerç Ciutadà.

”Un/a representant de la Fundació Barcelona Comerç.

”Un/a representant de l'Associació Comertia.

”Un/a representant de la Asociación Nacional de Centrales de Compra y Servicios (ANCECO).

”Un/a representant del Consell de Cambres de Catalunya.

”Un/a representant que formi part de la premsa especialitzada.

”Un/a representant que formi part del món universitari.”

—2 Es modifica el punt 4 de l'Annex 2, Bases que regulen els Premis de la Generalitat de Catalunya als Establiments Comercials Centenaris, que queda redactat de la manera següent:

“4. Jurat

El jurat encarregat de seleccionar les empreses candidates i d'elaborar la proposta de les guardonades estarà presidit per la directora...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR