ACORD GOV/28/2009, de 17 de febrer, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2009 de 3.165 places per a cossos de funcionaris docents del Departament d'Educació.

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/28/2009, de 17 de febrer, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2009 de 3.165 places per a cossos de funcionaris docents del Departament d'Educació.

L'Acord general de 10 d'octubre de 2005, sobre condicions de treball del personal de l'àmbit d'aplicació de la Mesa General de Negociació de l'Administració de la Generalitat, determina que, durant la vigència d'aquest Acord i en els termes previstos per al conjunt de les administracions públiques, l'Administració de la Generalitat adoptarà les mesures necessàries amb la finalitat de reduir la temporalitat actual de l'ocupació pública fins a assolir la màxima estabilitat del personal que hi presta serveis.

L'esmentat Acord també estableix que, per tal de proveir les vacants que es vagin produint durant el procés selectiu, les ofertes d'ocupació pública relatives a llocs de treball de personal funcionari que s'aprovin durant la seva vigència obligatòriament inclouran la possibilitat que les convocatòries de processos selectius incrementin en un 10% addicional les places objecte de l'oferta, de conformitat amb les característiques i especificitats del cos les places del qual s'ofereixen.

L'article 56 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, regula la possibilitat d'incloure places addicionals.

La disposició transitòria 17.1 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, preveu que les administracions educatives adoptaran mesures que permetin reduir el percentatge de professors interins en els centres educatius de manera que, en el termini de quatre anys des de l'aprovació de l'esmentada Llei, no se sobrepassin els límits màxims establerts de manera general per a la funció pública.

L'Acord de 25 de juny de 2007 de la Mesa Sectorial de personal docent no universitari en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, sobre el personal interí docent, aprovat pel Govern en data 29 d'abril de 2008 (DOGC núm. 5135, de 21.5.2008), estableix la previsió, subjecta a revisió cada any, de l'oferta d'ocupació pública docent durant el període 2008-2011 que permeti integrar en els cossos docents, mitjançant les convocatòries públiques de selecció, el nombre més elevat possible d'interins docents.

El punt 3 de l'Acord de 27 de setembre de 2006 de la Mesa Sectorial de personal docent no universitari en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, sobre condicions laborals del professorat de secundaria, aprovat pel Govern en data 27 de desembre de 2006 (DOGC núm. 4813 de 2.2.2007), preveu que el departament d'Educació publicarà les corresponents convocatòries de concurs de mèrits que permetin assolir el nombre màxim de catedràtics que prevé la Llei orgànica d'educació (LOE), del 30% del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR