DECRET 290/2006, de 4 de juliol, pel qual es delimita el Paratge Natural d'Interès Nacional de Pinya de Rosa i es modifica el Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel qual s'aprova el Pla d'espais d'interès natural, per ampliar l'espai de Pinya de Rosa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

290/2006, de 4 de juliol, pel qual es delimita el Paratge Natural d'Interès Nacional de Pinya de Rosa i es modifica el Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel qual s'aprova el Pla d'espais d'interès natural, per ampliar l'espai de Pinya de Rosa.

La declaració del Paratge Natural d'Interès Nacional de la finca Pinya de Rosa, al terme municipal de Blanes, es va realitzar mitjançant la Llei 25/2003, de 4 de juliol. D'acord amb el seu article 2, els límits geogràfics i la concreció topogràfica dels espais a què es refereix l'article 1 de la mateixa Llei han d'ésser aprovats pel Govern, a proposta del departament competent, amb l'informe previ de l'Ajuntament de Blanes i el Consell de Protecció de la Natura.

D'acord amb l'article 16.3 de la Llei 12/1985, d'espais naturals, la declaració d'espai natural de protecció especial implica la inclusió automàtica de l'espai en el Pla d'espais d'interès natural. Així mateix, la disposició addicional primera de la Llei 25/2003 fa referència a què el Pla d'espais d'interès natural ha d'incloure, d'acord amb el que estableix el capítol III de la Llei 12/1985, els altres espais naturals de la zona, la conservació dels quals calgui assegurar.

Així doncs, mitjançant aquest Decret es defineixen els límits geogràfics i la concreció topogràfica dels límits del Paratge Natural d'Interès Nacional de Pinya de Rosa, d'acord amb l'article 2 de la Llei 25/2003. Paral·lelament, amb aquest Decret es modifica l'espai del Pla d'espais d'interès natural Pinya de Rosa, tot ampliant els seus límits més enllà de l'espai de protecció especial, incloent terrenys dels termes municipals de Blanes i Lloret de Mar, que contenen elements d'interès natural la conservació dels quals es considera necessari d'assegurar, d'acord amb les determinacions de la Llei 12/1985, de 13 de juny, d'espais naturals.

La incorporació al Pla d'espais d'interès natural de l'espai de Pinya de Rosa i la delimitació del Paratge Natural d'Interès Nacional comporta canvis en els documents que integren el Pla consistents en la modificació dels plànols de delimitació núm. 365 i 366 (SGE, escala 1:50.000) i la introducció de les modificacions corresponents a les fitxes i a la documentació informativa del Pla.

En la tramitació del Decret s'ha donat audiència als ens locals afectats, s'ha sotmès la proposta a informació pública i s'han sol·licitat, d'acord amb el que estableix la legislació vigent, els informes preceptius, inclosos els de l'Ajuntament de Blanes i del Consell de Protecció de la Natura.

En conseqüència, a proposta del conseller de Medi Ambient i Habitatge, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Delimitació del Paratge Natural d'interès Nacional de Pinya de Rosa

Es delimita el Paratge Natural d'Interès Nacional de Pinya de Rosa, declarat per la Llei 25/2003, de 4 de juliol, d'acord...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR