ORDRE TIC/46/2003, de 31 de gener, per la qual es fa pública la convocatòria per a l'atorgament de subvencions destinades a les organitzacions de consumidors i usuaris (codi d'ajut Z02).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

ORDRE TIC/46/2003, de 31 de gener, per la qual es fa pública la convocatòria per a l'atorgament de subvencions destinades a les organitzacions de consumidors i usuaris (codi d'ajut Z02).

Mitjançant l'Ordre ICT/105/2002, de 22 de març, es van aprovar les bases per a l'atorgament de subvencions destinades a les organitzacions de consumidors i usuaris que duen a terme activitats d'informació i defensa dels consumidors i usuaris.

La disposició final primera de l'Ordre esmentada disposa que, per als exercicis següents, la convocatòria i els terminis de presentació de sol-licituds i de la justificació de despesa es faran públics mitjançant una ordre del conseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme.

A proposta de la Direcció General de Consum i Seguretat Industrial, i en exercici de les atribucions legals que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es fa pública la convocatòria per a l'atorgament de subvencions destinades a les organitzacions de consumidors i usuaris que duen a terme activitats d'informació i defensa dels consumidors i usuaris per a l'any 2003.

Article 2

Les bases que regeixen aquesta convocatòria són les aprovades mitjançant l'Ordre ICT/105/2002, de 22 de març (DOGC núm. 3612, de 10.4.2002).

Article 3

La quantitat màxima que es podrà destinar a aquests ajuts per a l'any 2003 és de 368.000 euros, a càrrec de la partida pressupostària 18.10.481.18.04.

Article 4

El termini màxim de presentació de sol-licituds serà d'un mes, a comptar des de la publicació d'aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Article 5

El termini màxim per justificar les activitats subvencionades serà el 31 de desembre de 2003.

Disposició final

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR