ORDRE TSF/233/2018, de 27 de desembre, de convocatòria per a l'acreditació d'entitats proveïdores de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública i per a la provisió de serveis socials de l'àmbit de la violència masclista.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Afers Socials i Famílies
Rango de LeyOrdre

La Llei 12/2007, d'11 d'octubre, de serveis socials, configura un sistema de serveis socials que s'articula a partir de la Cartera de serveis socials que determina la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública, integrada pel conjunt de serveis i centres de serveis socials de Catalunya públics i acreditats per la Generalitat per gestionar les prestacions del sistema.

L'article 153 de l'Estatut de Catalunya estableix que correspon a la Generalitat de Catalunya la regulació de serveis i recursos propis destinats a aconseguir una protecció integral de les dones que han patit o pateixen violència de gènere.

La Llei 5/2008, de 24 d'abril, del dret de les dones a erradicar la violència masclista, defineix la Xarxa d'atenció i recuperació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR