ORDRE TES/226/2018, de 20 de desembre, per la qual s'estableixen les tarifes aplicables als serveis interurbans de taxi.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyOrdre

L'article 31.2 de la Llei 19/2003, de 4 de juliol, del taxi, estableix la competència del Departament de Territori i Sostenibilitat per a l'aprovació del règim de tarifes aplicable als serveis interurbans de taxi.

L'increment que han experimentat els costos d'explotació dels serveis interurbans de taxi d'ençà del darrer augment de tarifes que autoritza l'Ordre TES/364/2014, de 16 de desembre, determina la necessitat de revisar les tarifes aplicables a aquests serveis amb la finalitat d'actualitzar-les d'acord amb l'evolució dels seus costos d'explotació, de tal manera que, un cop realitzats els càlculs pertinents, s'ha obtingut un increment general del 2,3%.

Amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR