ORDRE ENS/161/2015, de 29 de maig, per la qual es creen els preus públics per la matrícula en el nivell bàsic dels ensenyaments d'idiomes i en els cursos d'actualització i especialització impartits per les escoles oficials d'idiomes.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

La Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació, organitza els ensenyaments d’idiomes en els nivells bàsic, intermedi i avançat, i la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d’educació, estableix que els ensenyaments reglats d’idiomes corresponents al nivell bàsic es poden impartir també en centres privats autoritzats.

La disposició addicional primera del Decret 4/2009, de 13 de gener, pel qual s'estableix l'ordenació i el currículum dels ensenyaments d'idiomes de règim especial (DOGC núm. 5297, de 15.1.2009), disposa que les escoles oficials d'idiomes poden organitzar i impartir cursos especialitzats per al perfeccionament de competències en idiomes.

La Resolució ENS/1365/2012, de 20 de juny, ha organitzat els cursos d’actualització i especialització equivalents al nivell C-1 per al perfeccionament de competències en els estudis d’alemany, anglès i francès, i estableix les escoles oficials d’idiomes que els imparteixen (DOGC núm. 6168, d’11.7.2012) i la Resolució EDU/1707/2010, de 20 de maig, ha organitzat experimentalment els cursos d'actualització i especialització per al perfeccionament de competències en els estudis de català per a no catalanoparlants i les escoles oficials d'idiomes que els imparteixen (DOGC núm. 5642, de 3.6. 2010).

En aquest marc normatiu es considera convenient establir el preu públic per la matrícula en el nivell bàsic dels ensenyaments d’idiomes i en els cursos d’actualització i especialització C-1 i C-2, impartits a les escoles oficials d’idiomes, així com els coeficients aplicables en el cas de matrícula per segona o tercera vegada.

Per això, d’acord amb el que estableix el Capítol III del Títol I del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, a proposta de la Direcció General de Centres Públics i d’acord amb els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia i Coneixement,

Ordeno:

Article 1

Creació

Es creen els següents preus públics per la matrícula en el nivell bàsic dels ensenyaments d’idiomes i en els cursos d’actualització i especialització impartits per les escoles oficials d’idiomes:

  1. Matrícula i serveis per a alumnes oficials del nivell bàsic, C-1 i C-2, per curs.

  2. Matrícula i serveis per a alumnes oficials del nivell bàsic, C-1 i C-2, si el curs s’ofereix...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR