ORDRE EMC/199/2016, de 12 de juliol, per la qual s'aprova l'adscripció de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) com a institut universitari de recerca a la Universitat de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

La Universitat de Barcelona ha sol·licitat al Departament d'Empresa i Coneixement l'adscripció de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) com a institut universitari de recerca per tal de consolidar un centre de recerca i translació en salut global.

L'ISGlobal està reconegut com a centre CERCA d'acord amb la Resolució ECO/2405/2015, de 21 d'octubre, de reconeixement de diversos centres de recerca de Catalunya com a centres CERCA.

El titular del centre de recerca ISGlobal és la Fundació Institut de Salut Global de Barcelona, inscrita al Registre d'entitats de la Generalitat de Catalunya amb el número 2634, i està considerada com una entitat que pertany al sector privat.

En aquest marc, la Universitat de Barcelona i la fundació esmentada han signat un conveni específic de col·laboració, en data 1 d'abril de 2016, per a l'adscripció del centre ISGlobal com a institut universitari de recerca.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, i l'Estatut de la Universitat de Barcelona, a proposta del Consell de Govern, amb l'informe favorable del Consell Social d'aquesta Universitat, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'aprova l'adscripció de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) com a institut universitari de recerca a la Universitat de Barcelona, amb seu al carrer de Rosselló, 132, 5a planta, de Barcelona.

Article 2

L'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) té com a finalitat contribuir a enfortir la salut global mitjançant la generació, innovació i transmissió del coneixement de qualitat, amb èmfasi particular en les poblacions més desfavorides, i promoure així l'equitat en salut, en contribuir a trencar el cercle viciós de pobresa-malaltia, en coherència amb els Objectius de desenvolupament del mil·lenni de l'Organització...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR