ORDRE EMC/182/2016, de 27 de juny, per la qual s'aprova l'adscripció del centre ICO Badalona, com a institut universitari de recerca, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

La Universitat Autònoma de Barcelona ha sol·licitat al Departament d'Empresa i Coneixement l'adscripció del centre ICO Badalona com a institut universitari de recerca.

L'Institut Català d'Oncologia (ICO) dirigeix, gestiona i presta serveis d'atenció oncològica en l'àmbit assistencial, preventiu, docent i de recerca; així mateix, dissenya i realitza estudis i d'altres activitats relacionades amb els àmbits expressats.

L'ICO, empresa pública creada pel Servei Català de la Salut l'any 1995, és una entitat de dret públic amb personalitat jurídica pròpia, que ha d'ajustar la seva activitat a l'ordenament jurídic privat. Actualment, s'estructura en quatre centres: ICO L'Hospitalet, ICO Girona, ICO Badalona, i ICO Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, que disposen d'una organització diferenciada.

En aquest marc, la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Institut Català d'Oncologia van signar el 8 de juliol de 2013 un conveni específic de col·laboració, modificat el 20 de desembre de 2015, per a l'adscripció del centre ICO Badalona com a institut universitari de recerca.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats i els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del Consell de Govern, amb l'informe favorable del Consell Social d'aquesta Universitat, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'aprova l'adscripció del centre ICO Badalona, com a institut universitari de recerca, a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb seu a les instal·lacions de l'Hospital Germans Trias i Pujol...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR