ORDRE ARP/214/2016, de 28 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre ARP/138/2016, de 27 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts al sector pesquer en els àmbits de paralització temporal d'activitats pesqueres en les modalitats de pesca d'encerclament i arrossegament, d'acord amb el Fons Europeu Marítim i de la Pesca, i es convoquen els ajuts corresponents a les aturades temporals efectuades els anys 2015 i 2016.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Rango de LeyOrdre

L'Ordre ARP/138/2016 va convocar els ajuts destinats a la paralització temporal d'activitats pesqueres de les embarcacions de pesca de la modalitat d'arrossegament de la zona nord de Catalunya durant el 2016 i els ajuts per als pescadors dels vaixells afectats per aquesta paralització temporal, d'acord amb el Fons Europeu Marítim.

La paralització temporal de l'activitat pesquera de la flota d'arrossegament catalana s'ha fixat en dos períodes diferenciats, un període a la zona nord de Catalunya i un període a la zona sud.

La flota d'arrossegament de la Confraria de Calafell realitza la seva activitat pesquera conjuntament amb la Confraria de Vilanova i la Geltrú, i realitza la paralització temporal en el període fixat per a la flota catalana de la zona nord.

L'Ordre ARP/138/2016, de 27 de maig, no incorporava la Confraria de Calafell en el calendari establert per a la paralització temporal de la modalitat d'arrossegament de la zona nord.

La Resolució ARP/1715/2016, d'11 de juliol, per la qual es convoquen els ajuts destinats a la paralització temporal d'activitats pesqueres de les embarcacions de pesca de la modalitat d'arrossegament de la província de Tarragona durant el 2016 i els ajuts per als pescadors dels vaixells afectats per aquesta paralització temporal, d'acord amb el Fons Europeu Marítim i de la Pesca, fixava el període de veda per a la flota d'arrossegament de la zona sud de Catalunya, incorporant la flota d'arrossegament de Calafell.

Resulta necessari, doncs, modificar l'Ordre ARP/138/2016, de 27 de maig, per tal d'incorporar la Confraria de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR