ORDRE ARP/159/2016, de 16 de juny, per la qual es modifica l'Ordre ARP/133/2016, de 25 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a la millora de la producció i la comercialització dels productes de l'apicultura i es convoquen els corresponents a 2016.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l'Ordre ARP/133/2016, de 25 de maig, es van aprovar les bases reguladores dels ajuts destinats a la millora de la producció i la comercialització dels productes de l'apicultura i es van convocar els corresponents a 2016.

Un cop publicada la convocatòria, i en previsió que en la propera Conferència Sectorial es pugui reduir la distribució de fons procedents del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient inicialment prevista, calculada en funció del nombre d'arnes, es considera necessari modificar-ne l'article 2.3 per incorporar aquesta previsió.

D'acord amb l'article 92 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i a proposta de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Modificar l'article 2.3 de l'Ordre ARP/133/2016, de 25 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a la millora de la producció i la comercialització dels productes de l'apicultura i es convoquen els corresponents a 2016, al qual s'afegeix un paràgraf entre els paràgrafs segon i tercer, amb la redacció següent:

“L'import d'aquesta convocatòria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR