Decret 26/2013, de 24 de maig, pel qual es nomenen membres del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

La Llei 2/2003, de 20 de març, d’organització institucional del sistema universitari de les Illes Balears, regula la composició del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears. L’article 7.2 d’aquesta Llei estableix que aquest òrgan ha d’estar format per personalitats de la vida cultural, professional, econòmica, laboral i social designades per les entitats que s’hi esmenten. Així mateix, l’article 115 de la Llei23/2006, de 20 de desembre, de capitalitat de Palma de Mallorca, preveu que a l’Ajuntament de Palma li correspon, com a mínim, un representant en el Consell Social de la Universitat de les Illes Balears.

L’article 8 de la Llei 2/2003 disposa que els membres del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears a què es fa referència en l’article 7.2 s’han de nomenar per acord del Consell de Govern de les Illes Balears a proposta de la conselleria competent en matèria d’universitats.

Mitjançant el Decret 105/2011, de 28 d’octubre, el Consell de Govern, en compliment del que disposa l’article 7.2 a de la Llei 2/2003, a proposta del conseller d’Educació, Cultura i Universitats, va nomenar membres del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears la senyora Carmen Feliu Álvarez de Sotomayor i el senyor Antonio Verd Noguera per designació del Govern de les Illes Balears.

Mitjançant el Decret 113/2011, de 23 de desembre, es varen nomenar els membres del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears designats pel Parlament, pel Consell Insular de Mallorca, pel Consell Insular de Menorca, pel Consell Insular d’Eivissa, per les organitzacions sindicals que varen obtenir més representants a les darreres eleccions a les Illes Balears, per l’organització sindical més representativa en l’àmbit de l’ensenyament, per l’associació empresarial més representativa de les Illes Balears, per les organitzacions més representatives de les petites i mitjanes empreses de les Illes Balears, per les cambres oficials de comerç, indústria i navegació, i per l’Ajuntament de Palma.

El Consell Insular de Menorca, en data 27 de març de 2013, ha...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR