DECRET 10/1985, de 18 de gener, pel qual es fixen els criteris de distribució i el procediment per a la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre per al desplegament d'activitats destinades a l'orientació i defensa del consumidor i usuari.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

La Llei 29/1984, de 31 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat de Catalunya, de les seves entitats autònomes i de les entitats gestores de la Seguretat Social per al 1985, als conceptes pressupostaris 14.03.471.01, 14.03.471.50 i 471.01 i 471.50, inclou les despeses per a subvencions a organitzacions de consumidors per a actuacions de defensa dels consumidors i usuaris. Cal, per tant, fixar els criteris pels quals es farà efectiva la distribució de les esmentades subvencions entre les organitzacions corresponents per a treballs i actuacions en defensa dels consumidors i usuaris.

Atès el que estableixen les disposicions vigents, a proposta del Conseller de Comerç, Consum i Turisme i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Podran sol·licitar subvencions per al

desplegament de les activitats d'orientació i defensa del consumidor i de l'usuari, esmentades a l'article segon el present Decret, totes les organitzacions, associacions i entitats de qualsevol tipus, així com les respectives federacions que hagin estat inscrites a la Secció General del Registre de Consumidors i Usuaris de Catalunya i estiguin al corrent del compliment de les seves obligacions envers el Registre esmentat, d'acord amb el que prescriuen el Decret 429/1983, de 18 d'octubre, i l'Ordre de 2 de desembre de 1983.

Article segon 1

El Departament de Comerç, Consum i.

Turisme podrà subvencionar, amb caràcter preferent, totalment o parcial, les següents activitats específiques que realitzin les organitzacions de consumidors i usuaris en el transcurs del 1985:

  1. Organització de jornades, cursets o seminaris sobre temes relacionats amb el consum i l'orientació i la defensa dels consumidors i usuaris.

  2. Cursos de formació per a experts en l'orientació i protecció dels consumidors i dels usuaris.

  3. Execució d'un programa específic destinat a la consecució d'objectius concrets en defensa dels consumidors i usuaris i relacionats amb l'aplicació de la normativa vigent sobre la matèria.

  4. Assistència a reunions de tipus institucional en què es participi amb caràcter representatiu.

  5. Participació en les manifestacions firals. 2. El Departament podrà subvencionar en el transcurs de 1985, la prestació dels següents serveis per a les organitzacions de consumidors:

  6. Oficines d'informació als consumidors i usuaris. La subvenció al finançament de les despeses de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR