ORDRE d'11 de juliol de 2001, per la qual es disposa la posada en circulació de valors negociables dins el programa d'emissió a llarg termini per al 2001 en la modalitat de col·locació assegurada entre entitats col·laboradores.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

d’11 de juliol de 2001, per la qual es disposa la posada en circulació de valors negociables dins el programa d’emissió a llarg termini per al 2001 en la modalitat de col·locació assegurada entre entitats col·laboradores.

Atès que l’article 17 del Decret 47/2001, de 6 de febrer, estableix la col·locació assegurada com a un dels sistemes de posada en circulació de valors negociables, dins el programa d’emissions a llarg termini, que aquest sistema es considera adequat quan es vol dotar de major liquiditat als valors, i que els creadors de mercat són l’instrument que millor pot intervenir com a mediador amb aquesta finalitat en el mercat;

Atès que l’Ordre de 15 de febrer de 2001, disposa que es podran emetre valors en euros fins a un import equivalent a 159.700 milions de pessetes, dins el programa d’emissions de valors negociables a llarg termini en el mercat domèstic per a l’exercici 2001, i atorga al Departament d’Economia i Finances la facultat de determinar els diferents imports i la resta de característiques dels valors dins el límit que autoritza l’Ordre esmentada, en qualsevol dels sistemes i termes que preveu el programa d’emissions en el Decret 47/2001, de 6 de febrer,

Ordeno:

—1 Disposar la posada en circulació de valors negociables per un import màxim de 200.000.000 (dos-cents milions) d’euros, equivalent a 33.277.200.000 (trenta-tres mil dos-cents setanta-set milions dues-centes mil) pessetes, pel sistema de col·locació assegurada encapçalada per creadors de mercat que preveu el Decret 47/2001, de 6 de febrer, que desenvolupa el programa d’emissions de valors negociables a llarg termini en el mercat domèstic.

La Direcció General de Política Financera determinarà els imports a adjudicar a cada entitat participant per a la posada en circulació dels valors, d’acord amb el que estableixen els articles 17 i 19 del Decret 47/2001, de 6 de febrer.

—2 Les característiques principals dels valors a emetre són les següents:

Import mínim de negociació: 1.000 euros.

Preu de reemborsament: a la par.

Cupó variable semestral: Euribor + 0,01% i sobre una base de càlcul Actual/360.

L’Euribor serà publicat a la pantalla Euribor 01 de Reuters, a les 11 hores per a períodes de 6 mesos, o la que en el futur la pugui substituir.

Data d’emissió i desemborsament: 13 de juliol de 2001.

Data de pagament del cupó: 13 de gener i 13 de juliol de cada any, fins la data de venciment inclosa.

Data...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR