ORDRE ECO/146/2011, de 22 de juny, per la qual es reconeix la creació de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes, per fusió de la Facultat d'Educació i la Facultat de Ciències Humanes, Traducció i Documentació, i la modificació de l'Escola Universitària de Ciències de la Salut, que es transforma en Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, de la Universitat de Vic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/146/2011, de 22 de juny, per la qual es reconeix la creació de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes, per fusió de la Facultat d'Educació i la Facultat de Ciències Humanes, Traducció i Documentació, i la modificació de l'Escola Universitària de Ciències de la Salut, que es transforma en Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, de la Universitat de Vic.

D'una banda, atesa la nova estructura d'ensenyaments universitaris oficials, adaptada a l'Espai Europeu d'Educació Superior, la Universitat de Vic considera convenient reorganitzar, ara, les estructures de la Universitat en l'àmbit de l'educació i les humanitats. Consegüentment, ha sol·licitat el reconeixement de la creació de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes, per fusió de la Facultat d'Educació i la Facultat de Ciències Humanes, Traducció i Documentació.

D'altra banda, per tal d'adequar l'estructura del centre a l'espai europeu d'educació superior i a la realitat acadèmica dels estudis que s'hi imparteixen, la Universitat de Vic ha sol·licitat la modificació de l'Escola Universitària de Ciències de la Salut perquè es transformi en Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments, les normes d'organització i funcionament de la Universitat de Vic, a proposta del Patronat de la Fundació Universitària Balmes, titular de la Universitat de Vic,

Ordeno:

Article 1

Es reconeix la creació de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes, per fusió de la Facultat d'Educació i la Facultat de Ciències Humanes, Traducció i Documentació, de la Universitat de Vic, amb efectes des del curs 2011-2012.

Article 2

La Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes ocuparà els espais situats al carrer de la Sagrada Família, 7, i al carrer de la Laura, s/n, de Vic.

Article 3

3.1 La Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes impartirà i organitzarà, el curs 2011-2012, de manera completa, els ensenyaments i els processos acadèmics, administratius i de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR