ORDRE IUE/527/2010, de 9 de novembre, per la qual es crea l'Institut Universitari de Recerca en Ciència i Tecnologies de la Sostenibilitat (IS.UPC) com a institut universitari de recerca propi de la Universitat Politècnica de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/527/2010, de 9 de novembre, per la qual es crea l'Institut Universitari de Recerca en Ciència i Tecnologies de la Sostenibilitat (IS.UPC) com a institut universitari de recerca propi de la Universitat Politècnica de Catalunya.

La Universitat Politècnica de Catalunya ha sol·licitat al Departament d'Innovació, Universitats i Empresa la creació de l'Institut Universitari de Recerca en Ciència i Tecnologies de la Sostenibilitat (IS.UPC), com a institut universitari de recerca propi d'aquesta universitat, per a desenvolupar activitats relacionades amb la recerca, la formació a nivell de màster i doctorat i la transferència de tecnologia.

L'Institut Universitari de Recerca en Ciència i Tecnologies de la Sostenibilitat (IS.UPC) es crea com a resultat de la transformació de l'Institut de Tecnologia i Modelització Ambiental (ITEMA), creat l'any 1994 pel Decret 52/1994, de 7 de març, pel qual es transforma l'Institut de Petrolquímica Aplicada en Institut de Tecnologia i Modelització Ambiental, i la integració, d'una banda de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat (CUS) i de l'altra, del Centre Interdisciplinar en Tecnologia, Innovació i Educació per a la Sostenibilitat (CITIES).

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, i els Estatuts de la Universitat Politècnica de Catalunya, a proposta del Consell de Govern, amb l'informe favorable del Consell Social d'aquesta universitat,

Ordeno:

Article 1

Es crea l'Institut Universitari de Recerca en Ciència i Tecnologies de la Sostenibilitat (IS.UPC) com a institut universitari de recerca propi de la Universitat Politècnica de Catalunya, amb seu a l'Edifici Vèrtex, Campus Nord, plaça Eusebi Güell, 6, de Barcelona.

Article 2

L'Institut Universitari de Recerca en Ciència i Tecnologies de la Sostenibilitat (IS.UPC) té com a objecte desenvolupar noves eines que serveixin per a la transformació profunda...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR