ORDRE MAB/410/2002, de 2 de desembre, per la qual es regula la Comissió assessora en matèria de gossos considerats potencialment perillosos.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyOrdre

ORDRE

MAB/410/2002, de 2 de desembre, per la qual es regula la ComissiÛ assessora en matËria de gossos considerats potencialment perillosos.

L'article 7.1 del Decret 170/2002, d'11 de juny, sobre mesures en matËria de gossos considerats potencialment perillosos, preveu la creaciÛ d'una comissiÛ assessora en els aspectes relatius a l'aplicaciÛ del Decret i, en especial, per fer un seguiment de la potencial perillositat de les diferents races de gossos perillosos, a l'efecte de formular propostes relatives a la seva classificaciÛ i mesures a adoptar.

La ComissiÛ assessora Ès formada per representants del Departament de Medi Ambient, de les entitats municipalistes, dels col∑legis veterinaris i de les universitats catalanes.

Per tot aixÚ, i a proposta de la DirecciÛ General de Boscos i Biodiversitat,

Ordeno:

Article 1

ComposiciÛ

1.1††La ComissiÛ assessora creada per l'article 7.1 del Decret 170/2002, d'11 de juny, sobre mesures en matËria de gossos considerats potencialment perillosos est‡ integrada pels membres seg¸ents:

a)†Quatre persones representants del Departament de Medi Ambient.

b)†Dues persones representants de les universitats catalanes.

c)†Dues persones representants del Consell de Col∑legis Veterinaris de Catalunya.

d)†Dues persones representants de la FederaciÛ Catalana de Municipis.

e)†Dues persones representants de l'AssociaciÛ Catalana de Municipis.

1.2††Els membres de la ComissiÛ sÛn nomenats pel conseller de Medi Ambient, per un perÌode de tres anys, a proposta dels organismes o entitats respectius.

1.3††…s president/a de la ComissiÛ una de les persones representants del Departament de Medi Ambient.

1.4††…s secretari/a de la ComissiÛ una de les persones que en sigui membre i que la ComissiÛ acordi, sempre que no representi el Departament de Medi Ambient.

Article 2

Funcions

Les funcions de la ComissiÛ assessora sÛn les seg¸ents:

a)†Assessorar en els aspectes relatius a l'aplicaciÛ del Decret 170/2002, d'11 de juny, sobre mesures en matËria de gossos considerats potencialment perillosos.

b)†Fer el seguiment de la potencial perillositat de les diferents races de gossos a l'efecte de formular propostes relatives a la seva classificaciÛ i mesures a adoptar.

c)†Emetre els informes que li siguin sol∑licitats en relaciÛ amb els projectes de disposicions de la Generalitat de Catalunya en matËria de gossos potencialment perillosos.

d)†Actuar com a Úrgan consultiu del Departament de Medi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR