DECRET 233/2004, de 16 de març, d'assignació de la gestió del Paratge Natural d'Interès Nacional del Massís del Pedraforca al Consell Directiu del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyDecret

DECRET

233/2004, de 16 de març, d'assignació de la gestió del Paratge Natural d'Interès Nacional del Massís del Pedraforca al Consell Directiu del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

La situació geogràfica del Paratge Natural d'Interès Nacional del Massís del Pedraforca en relació amb el Parc Natural del Cadí-Moixeró, juntament amb la necessitat de definir l'òrgan encarregat de dur a terme la gestió efectiva d'aquell espai, fan aconsellable assignar al Consell Directiu del Parc Natural del Cadí-Moixeró la gestió del massís del Pedraforca, establint mecanismes de col·laboració dirigits a garantir la coordinació entre els òrgans d'ambdós espais en l'exercici de les seves funcions.

A proposta del conseller de Medi Ambient i Habitatge i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

.1 S'atribueix al Consell Directiu del Parc Natural del Cadí-Moixeró la gestió del Paratge Natural d'Interès Nacional del Massís del Pedraforca.

.2 El Consell Directiu del Parc Natural del Cadí-Moixeró ha d'elaborar les propostes de programa d'actuacions i d'avantprojecte de pressupost anual del Paratge Natural d'Interès Nacional del Massís del Pedraforca, que seran aprovats pel Departament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR