DECRET 66/1990, de 2 de febrer, pel qual es modifica el Decret 150/1988, de 24 de maig, sobre ajuts per a la rehabilitació d'habitatges.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

El Decret 150/1988, de 24 de maig, estableix les ajudes públiques de la Generalitat en matèria de rehabilitació.

Aquesta disposició va introduir com a novetat la unificació de les disposicions anteriors sobre aquest tema, una millor selectivitat en l'atorgament de les ajudes i un lleuger augment de la seva quantia.

La necessitat d'aconseguir que l'activitat de la rehabilitació sigui un dels eixos de la política d'habitatge aconsella que, per part de les administracions, s'estableixin les mesures incentivadores d'aquesta activitat.

Per tant, es consideren mesures idònies per aconseguir efectes reals, d'una banda, l'increment de la quantia de la subvenció per afavorir així la realització d'obres destinades a la rehabilitació integral d'edificis i, d'una altra, establir, atesa la limitació del nombre d'aquests tipus d'ajudes, la classe d'obres en elements privatius susceptibles de rebre aquests tipus de beneficis.

En conseqüència, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article segon del Decret 150/1988, de 24 de maig, que tindrà la redacció següent: "Article segon La quantia de la subvenció serà la següent:

  1. El 30% del pressupost de les obres, fins a un màxim de 500.000 pessetes per habitatge, quan aquestes es realitzin en elements comuns o elements comuns i privatius i tinguin per objecte qualsevol d'aquestes finalitats: Consolidació de l'estructura. Estanqueïtat a la pluja i a la humitat. Reparació, renovació i dotació d'instal·lacions generals d'aigua, gas i electricitat. Instal·lació, millora i renovació de la xarxa de sanejament. Aïllament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR