DECRET 422/2006, de 28 de novembre, pel qual es nomena el senyor Josep-Lluís Carod-Rovira conseller de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya i se li deleguen diverses funcions.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

422/2006, de 28 de novembre, pel qual es nomena el senyor Josep-LluÌs Carod-Rovira conseller de la VicepresidËncia de la Generalitat de Catalunya i se li deleguen diverses funcions.

L'article 67.8 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya disposa que el conseller o consellera que determini la llei, si no s'ha nomenat conseller primer, supleix i substitueix el president o presidenta de la Generalitat en els casos d'absËncia, malaltia, cessament per causa d'incapacitat i defunciÛ.

AtËs que, mentre no existeixi la llei esmentada que preveu l'Estatut d'autonomia, els articles 67.9 de l'Estatut d'autonomia i l'article 64 de la Llei 3/1982, de 23 de marÁ, del Parlament, del President i del Consell Executiu, permeten que el president delegui competËncies executives en un conseller,

Decreto:

Article 1

Nomenar conseller de la VicepresidËncia de la Generalitat de Catalunya el senyor Josep-LluÌs Carod-Rovira.

Article 2

Delegar en el conseller de la VicepresidËncia de la Generalitat de Catalunya les funcions seg¸ents:

Suplir i substituir el president de la Generalitat en els casos d'absËncia, malaltia, cessament per causa d'incapacitat i defunciÛ.

Barcelona, 28 de novembre de 2006

JosÈ Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de Catalunya

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR