DECRET 226/2001, de 24 de juliol, pel qual es modifica el Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel que fa als límits de l'espai del Pla d'espais d'interès natural a la serra de Castelltallat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyDecret

DECRET

226/2001, de 24 de juliol, pel qual es modifica el Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel que fa als límits de l'espai del Pla d'espais d'interès natural a la serra de Castelltallat.

Mitjançant aquest Decret es modifica la delimitació de l'espai del Pla d'espais d'interès natural de serra de Castelltallat, pel que fa al municipi de Súria, amb la inclusió de terrenys del Pla de Reguant que contenen elements d'interès natural la conservació dels quals es considera necessari d'assegurar, d'acord amb les determinacions de la Llei 12/1985, de 13 de juny, d'espais naturals.

L'aprovació de la modificació comporta canvis en alguns dels documents que integren el PEIN. Així, es modifica el volum I (annex 2 de la memòria) i es modifiquen i s'afegeixen dades en els volums II i III i es canvien els plànols corresponents per tal d'incloure la nova delimitació.

En la tramitació del Decret s'ha donat audiència a les entitats locals afectades, s'ha sotmès la proposta a informació pública i s'han sol·licitat els informes preceptius d'acord amb la legislació vigent.

A proposta del conseller de Medi Ambient, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR