Decret 11/2014, de 21 de febrer, de modificació del Decret 137/2007, de 9 de novembre, pel qual es crea la Comissió Interdepartamental d’Inversions Estatutàries de les Illes Balears

SecciónI. Disposicions generals
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

El Decret 137/2007, de 9 de novembre, va crear la Comissió Interdepartamental d’Inversions Estatutàries. L’article 3.1 d’aquest Decret va establir-ne la composició, la qual va ser posteriorment modificada pel Decret 103/2011, de 7 d’octubre, per ajustar-se a l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma vigent en aquell moment i establerta pel Decret 12/2011, de 18 de juny, del president de les Illes Balears.

Mitjançant el Decret 5/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, s’ha determinat una nova composició del Govern i s’ha establert una nova estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears mitjançant la creació i modificació de diverses conselleries.

En conseqüència, la composició de la Comissió Interdepartamental d’Inversions Estatutàries, exclusivament quant a les conselleries que tenen competències afectades en relació amb aquests convenis, s’ha d’adaptar a l’actual composició i estructura del Govern.

D’acord amb els articles 38 i 39 de la Llei del Govern de les Illes Balears, la potestat reglamentària correspon al Govern i ha d’adoptar, en aquest cas, la forma de decret.

Per tot això, a proposta del vicepresident i conseller de Presidència, i havent-ho considerat el Consell de Govern el dia 21 de febrer de 2014,

DECRET

Article únic

Modificació de l’article 3 del Decret 137/2007, de 9 de novembre

Es modifica l’apartat 1 de l’article 3 del Decret 137/2007, de 9 de novembre, pel qual es crea la Comissió Interdepartamental d’Inversions Estatutàries de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que passa a tenir la redacció següent:

Són integrants de la Comissió:

El vicepresident i conseller de Presidència, que la presideix.

La directora general de Coordinació del Govern, que n’és la vicepresidenta.

Dues persones en representació de la Vicepresidència i Conselleria de Presidència, designades pel seu titular.

Una persona en representació de la Conselleria d’Economia i Competitivitat, designada pel seu titular.

Una persona en representació de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, designada per la seva titular.

Una persona en representació de la Conselleria de Turisme i Esports, designada pel seu titular.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR