ORDRE de 23 de gener de 1990, per la qual s'implanten i se suprimeixen determinades branques, professions i especialitats en diversos centres públics de formació professional de Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

L'estudi del mapa escolar pel que fa a les branques de formació professional que s'imparteixen a Girona aconsella la reestructuració de l'oferta d'aquests ensenyaments per tal d'adequar-la a les necessitats d'aquest territori i al millor aprofitament dels recursos disponibles.

Per aquest motiu, el Departament d'Ensenyament ha considerat la conveniència de procedir a la implantació i la supressió de determinades branques, professions i especialitats de formació professional en diversos centres de la Delegació Territorial a Girona.

Un cop complerts els requisits que preceptua la Llei general d'educació, de 4 d'agost de 1970, i posteriors disposicions que la despleguen, en especial el Decret 707/1976, de 5 de març, d'ordenació de la formació professional, i d'acord amb els informes emesos pels organismes corresponents,

Ordeno:

Article 1

S'implanten i se suprimeixen els ensenyaments que s'indiquen a l'annex d'aquesta Ordre en els centres públics de formació professional i en les professions i especialitats que s'hi detallen.

Article 2

Les modificacions que es fan efectives amb aquesta Ordre tenen efectes acadèmics a l'inici del curs 1989-90.

Article 3

La Direcció General de Gestió de Professorat i Centres Docents adoptarà les mesures necessàries per a l'execució del que disposa aquesta Ordre.

Barcelona, 23 de gener de 1990

Josep Laporte i Salas Conseller d'Ensenyament

Annex

Delegació Territorial a Girona

Ensenyaments que s'implanten

Institut de formació professional amb número de codi 17000330, de Banyoles. Segon grau: branca Electricitat i electrònica, especialitat Manteniment electro-mecànic.

Secció de formació professional amb número de codi 17004591, d'Arbúcies. Segon grau: branca Electricitat i electrònica, especialitat Manteniment electro-mecànic.

Institut de formació professional amb número de codi 17003677, de Santa Coloma de Farners. Segon grau: branca Electricitat i electrònica, especialitat Manteniment elèctrico-electrònic.

Institut de formació professional amb número de codi 17003318, de Sant Feliu de Guíxols. Segon grau: branca Electricitat i electrònica, especialitat Manteniment...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR