Grup d'Advocats Joves de Lleida

Páginas31-31

Page 31

Xerrada informativa sobre la Mútua General Catalana i la Mutualidad de la Abogacía

El passat 23 de maig el Grup de Joves vam organitzar una xerrada informativa a les dependències del Col·legi per tal de donar informació i aclarir tots aquells dubtes que sempre se’ns plantegen sobre les mútues que tenim contractades. La xerrada va ser a càrrec de Pilar Pecondón, responsable del Departament Econòmic i Mútues del Col·legi.

A la primera part de la sessió se’ns va donar informació detallada i actualitzada de totes les cobertures que ens ofereixen avui dia la Mútua General Catalana i la Mutualidad de la Abogacía, així com les novetats en relació amb la recent obligació de contractar la incapacitat temporal, els avantatges i els inconvenients de cadascuna de les mútues, i l’import de les quotes. Per altra banda, es va tractar l’accés dels advocats al sistema públic de sanitat al qual tots els membres del nostre Col·legi hi tenim dret. En aquest sentit, us animem a què us informeu sobre aquest punt si encara no n’esteu assabentats.

Després de tota la informació, la sessió es va convertir en un plantejament de dubtes i qüestions que els companys assistents tenien respecte de les cobertures de cada una de les mútues contractades i que la Pilar va respondre de manera rigorosa i amb entrega.

La xerrada va complir amb escreix el seu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR