EDICTE de 26 de gener de 2009, sobre acords de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona referents al municipi de Mataró.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyEdicte

EDICTE

de 26 de gener de 2009, sobre acords de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona referents al municipi de Mataró.

La Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona, en les sessions de 30 d'abril de 2008 i de 16 d'octubre de 2008, va adoptar, entre altres, els acords següents:

Exp.: 2008/031496/B

Pla de millora urbana PMU-06 a l'àmbit de l'illa 6, Fàbregas i de Caralt, al terme municipal de Mataró

Acord de 16 d'octubre de 2008

Vista la proposta de la Ponència Tècnica i d'acord amb els fonaments que s'hi exposen, aquesta Comissió acorda:

.1 Donar conformitat al text refós del Pla de millora urbana PMU-06 a l'àmbit de l'illa 6, Fàbregas i de Caralt, de Mataró, promogut i tramès per l'Ajuntament, en compliment de l'acord d'aprovació definitiva de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona de data 30 d'abril de 2008.

.2 Publicar aquest acord, el d'aprovació definitiva de data 30 d'abril de 2008 i les normes urbanístiques corresponents al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya a l'efecte de la seva executivitat immediata, tal com indica l'article 100 del Text refós de la Llei d'urbanisme, aprovat pel Decret legislatiu 1/2005, de 26 de juliol.

.3 Comunicar-ho a l'Ajuntament de Mataró.

Acord de 30 d'abril de 2008

Vista la proposta de la Ponència Tècnica i de conformitat amb les consideracions efectuades per aquesta Comissió, s'acorda:

.1 Aprovar definitivament el Pla de millora urbana PMU-06 a l'àmbit de l'illa 6, Fàbregas i de Caralt, de Mataró, promogut i tramès per l'Ajuntament, i supeditar-ne la publicació al DOGC i consegüent executivitat a la presentació d'un text refós, per triplicat, verificat per l'òrgan que ha atorgat l'aprovació provisional de l'expedient i degudament diligenciat, que incorpori les prescripcions següents:

1.1 Cal excloure de la normativa urbanística les determinacions vinculants relatives a l'existència d'un escreix d'aprofitament respecte del planejament vigent i la seva compensació econòmica (articles 6.4. i 9.e. de la normativa), extrems que en tot cas hauran de concretar-se en la fase de gestió urbanística.

1.2 Cal suprimir el paràgraf relatiu als ajustaments de volumetria en la zona 6b18 (article 12 de la normativa), o bé aportar diferents alternatives d'ordenació o concretar quins són els paràmetres que es poden modificar i en quin percentatge.

1.3 Cal completar el document amb una avaluació econòmica que contempli les despeses que comporta l'execució del Pla.

.2 Indicar a l'Ajuntament que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR