DECRET 161/1991, de 16 de juliol, pel qual es fusionen l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona i l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica d'Obres Públiques de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Raons d'economia i eficàcia han aconsellat la fusió de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona i de l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica d'Obres Públiques de Barcelona. El centre resultant de la fusió es denominarà Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona, tal com ha sol·licitat el Consell social de la Universitat Politècnica de Catalunya per mitjà del Departament d'Ensenyament.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats; a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

Es fusionen l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona i l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica d'Obres Públiques de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya. El centre resultant de la fusió es denominarà Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona i impartirà els estudis dels dos centres fusionats.

Article 2

Se suprimeix l'Escola Universitària d'Enginyeria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR