DECRET 65/2010, de 18 de maig, de nomenament del doctor Francesc Xavier Grau i Vidal com a rector de la Universitat Rovira i Virgili.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyDecret

DECRET

65/2010, de 18 de maig, de nomenament del doctor Francesc Xavier Grau i Vidal com a rector de la Universitat Rovira i Virgili.

En virtut del que disposa l'article 79.4 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, el doctor Francesc Xavier Grau i Vidal ha estat proclamat rector de la Universitat Rovira i Virgili.

D'acord amb les competències que l'article 79.5 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, atribueix al Govern de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es nomena el doctor Francesc Xavier Grau i Vidal, catedràtic de mecànica de fluids, rector de la Universitat Rovira i Virgili.

Barcelona, 18 de maig de 2010

José Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de Catalunya

Josep Huguet i Biosca

Conseller...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR