ORDRE ECO/329/2011, de 25 de novembre, per la qual es modifica l'Ordre ECF/70/2007, de 15 de març, per la qual es fixen les regles sobre règim de dietes de les caixes d'estalvis.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/329/2011, de 25 de novembre, per la qual es modifica l'Ordre ECF/70/2007, de 15 de març, per la qual es fixen les regles sobre règim de dietes de les caixes d'estalvis.

L'article 14 del Text refós de la Llei de caixes d'estalvis de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 1/2008, d'11 de març, va establir que les dietes per assistència i desplaçament dels membres dels òrgans col·legiats han de ser establertes per la mateixa entitat d'acord amb les regles que determini el Protectorat que estableix aquesta Llei.

En desplegament d'aquesta norma, es va promulgar l'Ordre ECF/70/2007, de 15 de març, per la qual es fixen les regles sobre règim de dietes de les caixes d'estalvis.

A partir de la promulgació del Reial decret llei 11/2010, de 9 de juliol, dels òrgans de govern i altres aspectes del règim jurídic de les caixes d'estalvi, que modifica l'anterior regulació respecte dels òrgans rectors de les caixes d'estalvis, es diferencien les caixes que exerceixen l'activitat financera de forma indirecta, tot reduint el nombre i qualitat dels òrgans que poden mantenir, respecte a les que han constituït sistemes institucionals de protecció, els anomenats SIP, en els quals mantenen una participació minoritària en l'accionariat de l'entitat que exerceix l'activitat financera, i finalment, un tercer grup compost per les caixes que exerceixen l’activitat financera indirecta mitjançant entitats que han resultat finançades o participades pel Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) i en les quals les referides caixes tenen una participació minoritària.

Les noves circunstàncies recomanen, doncs, establir un nou règim de dietes en alguns supòsits.

En ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

S'afegeix un apartat 6 a l'article 1 de l'Ordre ECF/70/2007, de 15 de març, per la qual es fixen les regles sobre règim de dietes de les caixes d'estalvis, amb la redacció següent:

"6. Sens perjudici del que es disposa en els apartats anteriors, quan les caixes destalvis exercitin lactivitat financera mitjançant entitats que han rebut ajuts provinents del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB), o que participin en un sistema institucional de protecció i sempre que la participació en la referida entitat sigui minoritària, vetllaran perquè limport de les dietes d...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR