ORDRE GRI/255/2003, de 5 de juny, per la qual es fixa el dia i l'hora de la sessió de constitució de les corporacions municipals de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE GRI/255/2003, de 5 de juny, per la qual es fixa el dia i l'hora de la sessió de constitució de les corporacions municipals de Catalunya.

D'acord amb el que disposen l'article 195 de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general, i l'article 131.1 de la Llei 8/1987, de 15 d'abril, municipal i de règim local de Catalunya, i als efectes de facilitar el règim de constitució de les corporacions municipals de Catalunya amb els regidors electes en les eleccions convocades pel Reial decret 374/2003, de 31 de març,

Ordeno:

Article únic

En aquells municipis on no existeixi cap norma municipal específica o que no hagin fet convocatòria expressa de la sessió, les corporacions municipals es constituiran, en sessió pública, sense necessitat de convocatòria prèvia, el dia 14 de juny, a les 12 hores, al saló de sessions de la casa consistorial respectiva, llevat d'aquells supòsits en què s'hagi presentat recurs contenciós electoral contra la proclamació dels regidors electes. En aquest cas, la constitució de les respectives corporacions municipals tindrà lloc el dia 4 de juliol, a les 12 hores.

Els regidors electes lliuraran les respectives credencials al secretari de la corporació i, seguidament, es constituirà la mesa d'edat prevista a l'article 195.2 de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general. La resta de tràmits es durà a terme de conformitat amb el que preveu la legislació vigent en matèria electoral.

Barcelona, 5 de juny de 2003

Josep M. Pelegrí i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR