ORDRE ECO/238/2014, de 15 de juliol, per la qual s'autoritza el canvi de denominació de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida, que passa a denominar-se Facultat de l'Educació, Psicologia i Treball Social.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

Amb l’objectiu d’adaptar el nom de la Facultat de Ciències de l’Educació a l’oferta acadèmica del centre, la Universitat de Lleida ha sol·licitat l’autorització del canvi de denominació del centre, que passa a denominar-se Facultat de l’Educació, Psicologia i Treball Social.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya i el Decret 201/2003, de 26 d’agost, pel qual s’aproven els Estatuts de la Universitat de Lleida, amb l’acord del Consell de Govern de la Universitat de Lleida i amb l’informe favorable del Consell Social de la Universitat, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article únic

S’autoritza el canvi de denominació de la Facultat de Ciències de l’Educació, de la Universitat de Lleida, que passa a denominar-se Facultat de l’Educació, Psicologia i Treball Social.

Disposició final

Aquesta Ordre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR