DECRET 280/1987, de 4 d'agost, pel qual es regula el procediment per a l'exclusió de terrenys sotmesos a ordenació de pastures.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

Vista la necessitat de desplegar la normativa actual en matèria de pastures pel que fa al règim d'exclusió dels terrenys sotmesos a ordenació;

Atès el que preveu el Reglament d'Herbes, Pastures i Rostolls, aprovat pel Decret 1256/1969, de 6 de juny, i el Decret 274/1985, de 3 d'octubre, pel qual s'actualitzen alguns aspectes de la normativa per a l'aprofitament de les herbes, les pastures i els rostolls sotmesos a ordenació;

A proposta del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

1.1 Les Comissions Mixtes Locals d'Herbes, Pastures i Rostolls hauran de trametre als Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, com a mínim tres mesos abans del començament de l'any ramader, una proposta que contingui:

  1. La delimitació dels polígons del terme sotmesos a ordenació de pastures i la seva taxació, d'acord amb el que preveu l'article 7 del Decret 274/1985, de 3 d'octubre.

  2. Els terrenys que hagin de ser exclosos del règim d'ordenació, expressant els motius pels quals se sol·licita l'exclusió. 1.2 L'exclusió podrà també ser sol·licitada directament per les organitzacions professionals agràries i pels titulars dels terrenys. En aquest cas, els Servei Territorials demanaran informe a la Comissió Mixta Local respectiva.

Article 2

2.1 Els Serveis Territorials resoldran, en el termini màxim d'un mes comptat a partir de la presentació de la sol·licitud, sobre l'exclusió, prèvia la incoació del corresponent expedient. 2.2 L'exclusió tindrà efectes a partir de l'any ramader següent al de la presentació de la sol·licitud, excepte en els supòsits següents, en els quals serà vigent a partir de la data de la resolució:

  1. Quan la finca o finques no estiguin adjudicades.

  2. Quan, malgrat estar adjudicades, es demostri que la finca o les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR