DECRET 146/1980, de 29 d'agost, estructurant la Direcció General de Política Industrial, Tecnològica i Energètica del Departament d'Indústria i Energia de la Generalitat de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

El Decret 143/1980, de 8 d'agost, va establir l'estructuració orgànica del Departament d'Indústria i Energia de la Generalitat de Catalunya fins al nivell de Direccions Generals i de Secretaria General Tècnica.

Atès que la nova estructuració comporta adaptar els serveis i òrgans de la Generalitat pre-existents;

Atesa la necessitat d'estructurar la Direcció General de Política Industrial, Tecnològica i Energètica amb la creació dels serveis i les seccions corresponents;

Atès el que disposa el Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya, de 18 de març de 1978, i el Decret sobre Organització i Competències dels òrgans dels Departaments, de 18 de setembre de 1978;

A proposta del Conseller d'Indústria i Energia i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- La Direcció General de Política

Industrial, Tecnològica i Energètica s'estructura en els òrgans següents: 1. Servei de Política Industrial. 2. Servei de Política Tecnològica i Energètica. 3. Servei d'Anàlisi d'Empreses.

Article segon

- Correspon al Servei de Política

Industrial l'endegament de les actuacions relatives a la reconversió i reestructuració de subsectors industrials i la potenciació i coordinació de les prestacions de serveis al conjunt de les empreses a fi de facilitar la seva activitat industrial.

Article tercer 1

Correspon al Servei de Política.

Tecnològica i Energètica la potenciació i coordinació de les actuacions de les entitats d'investigació i desenvolupament tecnològic a Catalunya l'elaboració d'una política energètica actualitzada i coherent a nivell de producció i de consum. 2. El Servei de Política Tecnològica i Energètica comprendrà la Secció de Coordinació Tecnològica, que durà a terme les accions d'informació, documentació i anàlisi en matèria de recerca i tecnologia.

Article quart

- Correspon al Servei...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR