DECRET 197/1980, de 21 d'octubre, d'estructuració orgànica de la Direcció General de Joventut i de regulació de l'exercici de les seves competències.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Per Decret 172/1980 de 3 d'octubre, s'ha reestructurat el Departament de la Presidència englobant, entre d'altres, la Direcció General de Joventut.

Per Reial Decret 1667/1980, de 31 de juliol, s'han traspassat a la Generalitat de Catalunya els serveis i Institucions de l'Estat en matèria de joventut.

En virtut del Decret 162/1980, d'1 de setembre, han estat assignats al Departament de la Presidència els Serveis i Institucions que en matèria de Joventut han estat transferits a la Generalitat de Catalunya per l'esmentat Reial Decret 1667/1980, de 31 de juliol.

Ateses aquestes circumstàncies, és convenient que quedi estructurada orgànicament la Direcció General de Joventut, així com també que sigui regulat l'exercici de les seves competències.

Per tant, vist el que disposen el Decret de 18 de setembre de 1978, sobre organització i competències dels òrgans dels Departaments; el reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya, de 18 de març de 1978; el Decret 172/1980, de 3 d'octubre, i el Decret 162/1980, d'1 de setembre, assignant al Departament de la Presidència els Serveis i Institucions que en matèria de Joventut han estat transferits a la Generalitat de Catalunya i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Correspon a la Direcció General de

Joventut l'exercici de les competències que en matèria de Joventut han estat traspassades pel Reial Decret 1667/1980, de 31 de juliol, i que han estat assignades al Departament de la Presidència en virtut del Decret 162/1980, d'1 de setembre.

Article segon

- La Direcció General de Joventut

s'estructurarà de la següent manera:

  1. Servei d'Administració.

  2. Servei d'Assistència i Promoció.

  3. Servei de Mitjans i Instal·lacions.

Article tercer

- Correspon al Director General de

Joventut exercir, dintre de les matèries que li són pròpies, les funcions senyalades a l'article 7è. del Decret de 18 de setembre de 1978, així com totes les altres que li siguin encomanades pel President.

Article quart
  1. Correspon al Servei d'Administració

    la coordinació de les activitats i dependències de la Direcció General, i es farà càrrec de la preparació i elaboració de tots els estudis i informes que en matèria de joventut siguin necessaris; així com de la recollida de documentació, informació i totes aquelles qüestions que se li...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR