DECRET 134/1993, de 7 de maig, d'estructuració de l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions i d'assignació de funcions a les seves unitats.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Decret 40/1988, d'11 de febrer, de desplegament de la Llei 24/1987, de 28 de desembre, de creació de l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat (EADOP), establia en l'article 1.3 les unitats que integren l'Entitat i els assignava globalment les funcions pròpies de l'EADOP exercides fins aquell moment pel Servei Central de Publicacions.

D'altra banda, l'esmentat Decret no establia l'estructura pròpiament dita de l'Entitat tot just creada ni assignava funcions específiques a cada unitat, atès que calia una posada en marxa progressiva en funció de les tasques que anés assumint d'acord amb els objectius assenyalats per la Llei de creació de l'EADOP.

El present Decret té per objectiu fixar l'estructura operativa de l'Entitat i atribuir a cada unitat les funcions que, d'acord amb una pràctica ja consolidada, han de permetre assolir els objectius que la Llei assigna a l'EADOP.

Així doncs, atès el que estableixen la Llei 24/1987, de 28 de desembre, el Decret 40/1988, d'11 de febrer, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Estructura de l'EADOP L'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya (EADOP) s'estructura en les unitats següents: Direcció General, Gerència, Àrea de Gestió Administrativa -a la qual s'adscriu la Secció de Personal-, Àrea de Producció, Àrea de Tractament de Textos i Àrea Comercial.

Article 2

Direcció General La Direcció General exerceix les competències assignades per l'article 6 del Decret 40/1988, d'11 de febrer, de desplegament de la Llei 24/1987, de 28 de desembre, de creació de l'EADOP.

Article 3

Gerència 3.1 La Gerència és un òrgan d'execució i de coordinació de les àrees de l'Entitat amb les tasques que li encomani la Direcció General, la qual està facultada per delegar-li les funcions necessàries que té atribuïdes. 3.2 Depenen de la Gerència les unitats següents: Àrea de Gestió Administrativa. Àrea de Producció. Àrea de Tractament de Textos. Àrea Comercial.

Article 4

Àrea de Gestió Administrativa 4.1 A l'Àrea de Gestió Administrativa, assimilada a Servei, li corresponen les funcions següents:

  1. Elaborar la proposta d'avantprojecte de pressupost...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR