ORDRE de 24 de desembre de 1986, sobre l'adjudicació d'ajuts per a estades de curta durada a l'estranger amb motiu d'estudis o recerca, segon termini de presentació, CIRIT.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

Per Ordre de 5 de maig de 1986 es va convocar concurs per atorgar ajuts per a estades de curta durada a l'estranger amb motiu d'estudis o recerca.

La Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica, CIRIT, a la seva reunió del dia 5 de desembre de 1986, va deliberar sobre les sol·licituds presentades i acordà la concessió dels ajuts corresponents al segon termini de presentació de l'esmentada convocatòria.

En conseqüència i d'acord amb la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica, CIRIT,

Ordeno:

-1 S'aprova la resolució del concurs sobre concessió d'a juts per a estades de curta durada a l'estranger amb motiu d'estudis o recerca, segon termini de presentació, de la convocatòria de 1986.

-2 Que, annexa a aquesta Ordre,es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la llista dels beneficiaris i els imports dels ajuts, corresponents a l'esmentada resolució de la CIRIT.

Barcelona, 24 de desembre de 1986

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Annex

Relació d'ajuts per a estades de curta durada a l'estranger amb motiu d'estudis o recerca.

Segon termini, 1986.

Jaume Aguadé i Bover Resultats recents sobre espais classificadors. Ohio State University. Columbus, Ohio. (USA). (3 mesos) ................... 110.000.

Joaquim Albareda i Salvadó Estudi dels documents de la Guerra de Successió a Catalunya (1705-1714). Armée de Terre / Archive du Ministère des Affaires Étrangeres / Bibliothèque Nationale. París / Perpignan (F). (65 dies)...................... 215.000.

David Andreu i Martínez Disseny, síntesi i avaluació biològica d'inhibidors del del glucagó. Rockefeller University. New York. (USA). (4 mesos).................... 443.000.

Joan Armangué i Herrero. Transcripció de l'obra poètica de Bartomeu Simon (s. XVIII) Arxiu Guillot. L'Alguer. Sardenya (I). (18 dies) ...................... 68.000.

Joaquim Arnau i Querol. Projectes sobre llengües i reeducació. University of Toronto. Ontario Institute for Studies in Education. Toronto, Ontario. (CDN). (55 dies) ................... 355.000.

Montserrat Ballarín i Andreu. Estudis farmacològics dels sistema cerebral extrapiramidal utilitzant la tècnica de diàlisi intracerebral. Karolinska Institutet. Stockholm. (S). (3 mesos) ..................... 236.000.

Carles Bas i Peired. Desenvolupament de l'aqüicultura a Israel. Universitat Hebraica de Jerusalem. Jerusalem. (IL). (15 dies) ..................... 50.000.

Ignasi Batlle i Caravaca Caracterització de material vegetal de garrofer: estudi cultiu del pistatxer. Università degli Studi di Palermo. Palermo. (I). (3 mesos) ..................... 272.000.

Pilar Bayer i Isant. Realització de Grups de Galois sobre Q. Mathematical Sciences Research Institute. Berkeley, CA. (USA). (1 setmana) ................. 170.000.

Jordina Belmonte i Soler. Aeropalinologia. Université des Sciences et Téchniques du Languedoc. Montpellier. (F). (20 dies) ..................... 110.000.

Joan Bestard i Camps. La casa com a representació social: un estudi comparatiu al sud d'Europa. University of London. London. (GB). (2 mesos) .................... 245.000.

Arcadi Canyelles i Roca. Iniciació i perfeccionament de la degustació. Université du Vin. Drome (F). (8 dies). (Ajut parcial) ....... 25.000.

Jordi Casal i Fàbrega. Estudis sobre l'acidosi ruminal i metabòlica dels remugants. Tierarztliche Hochschule Hannover. Hannover (D). (2 mesos) ..................... 175.000.

Rafael Casas i Muñoz. Comptatge d'estructures combinatòries. University of California, Riverside. Riverside, CA. (USA). (3 setmanes) ................ 250.000.

Esteve Castañer i Muñoz. Fotogrametria i topografia per a la història de l'art i l'arqueologia. Universités Paris I et Paris...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR